DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 659
Kartoffel, chips, fedtreducerede
Engelsk navn
Potato crisps, fatreduced
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,950
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 2043 kJ 1003
Energi, kcal 488 kcal 1003
Nitrogen, total 0,800 g 1332
Protein, videnskabelig 5,0 g 1332
Protein, deklaration 5,0 g 1332
Kulhydrat, difference 66,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 63,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 44,9 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 3,4 g 20 T 839
Fedt, total 23,0 g 1332
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 3,7 g 20 T 839
Tørstof 98,7 g 98 - 99 30 T 839
Vand 1,3 g 1 - 2 30 T 839
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg T 839
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg T 839
E-vitamin 6,10 α-TE
alfa-tokoferol 6,10 mg T 839
B1-vitamin 0,390 mg 20 T 839
B2-vitamin, riboflavin 0,0830 mg 20 T 839
Niacinækvivalent 6,57 NE 1003
Niacin 5,30 mg 20 T 839
B6-vitamin 0,480 mg 20 T 839
Folat 82,0 µg 20 T 839
Frit folat 4,00 µg T 839
B12-vitamin 0 µg T 839
C-vitamin 48,4 mg 1003
L-ascorbinsyre 48,4 mg 34,3 - 59,1 5 1836
beta-caroten 0 µg T 839
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 606 mg 350 - 840 30 T 839
Kalium, K 1050 mg 20 T 839
Calcium, Ca 24,0 mg 20 T 839
Magnesium, Mg 60,0 mg 20 T 839
Fosfor, P 148 mg 20 T 839
Jern, Fe 1,38 mg 20 T 839
Kobber, Cu 0,260 mg 20 T 839
Zink, Zn 1,01 mg 20 T 839
Nikkel, Ni 12,2 µg 20 T 839
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, total 0,700 g T 839
Stivelse 44,2 g T 839
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 21,850 100 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 184 230 T 4
Leucin 272 340 T 4
Lysin 288 360 T 4
Methionin 68 85 T 4
Cystin 41 51 T 4
Phenylalanin 200 250 T 4
Tyrosin 96 120 T 4
Threonin 168 210 T 4
Tryptofan 76 95 T 4
Valin 296 370 T 4
Arginin 208 260 T 4
Histidin 88 110 T 4
Alanin 176 220 T 4
Asparaginsyre 1060 1320 T 4
Glutaminsyre 664 830 T 4
Glycin 144 180 T 4
Prolin 176 220 T 4
Serin 176 220 T 4

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby