DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 659
Kartoffel, chips, fedtreducerede
Engelsk navn
Potato crisps, fatreduced
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 2043 kJ 1003
Energi (kcal) 488 kcal 1003
Protein 5,0 g 1332
Protein fra Aminosyrer 3,8 g 1003
Protein, deklaration 5,0 g 1332
Kulhydrat difference 66,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 63,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 63,5 g 1003
Kostfibre 3,4 g 20 T 839.0
Fedt 23,0 g 1332
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,52 g 30 1003
Aske 3,7 g 20 T 839.0
Tørstof 98,7 g 98 - 99 30 T 839.0
Vand 1,3 g 1 - 2 30 T 839.0
Nitrogen 0,800 g 1332
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg T 839.0
beta-Caroten 0 µg T 839.0
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg T 839.0
E-vitamin 6,10 α-TE
alfa-Tokoferol 6,10 mg T 839.0
Thiamin (B1-vitamin) 0,390 mg 20 T 839.0
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0830 mg 20 T 839.0
Niacinækvivalent 6,57 NE 1003
Niacin 5,30 mg 20 T 839.0
B6-vitamin 0,480 mg 20 T 839.0
Folat 82,0 µg 20 T 839.0
Frit folat 4,00 µg T 839.0
B12-vitamin 0 µg T 839.0
C-vitamin 48,4 mg 1003
Ascorbinsyre 48,4 mg 34,3 - 59,1 5 1836
Cholin 12,1 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 606 mg 350 - 840 30 T 839.0
Kalium 1050 mg 20 T 839.0
Calcium 24,0 mg 20 T 839.0
Magnesium 60,0 mg 20 T 839.0
Jern 1,38 mg 20 T 839.0
Kobber 0,260 mg 20 T 839.0
Zink 1,01 mg 20 T 839.0
Selen 1,30 µg 1 2135
Fosfor 148 mg 20 T 839.0
Jod 2,00 µg 1 2135
Nikkel 12,2 µg 20 T 839.0
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0,700 g T 839.0
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Stivelse/Glykogen 44,2 g T 839.0
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 8,510 2135
Sum enkeltumættede fedtsyrer 9,130 2135
Sum flerumættede fedtsyrer 5,530 2135
Sum fedtsyrer 21,850 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,120 2135
Sum n-6 fedtsyrer 5,350 2135
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 184 230 T 4.0
Leucin 272 340 T 4.0
Lysin 288 360 T 4.0
Methionin 68 85 T 4.0
Cystin 41 51 T 4.0
Phenylalanin 200 250 T 4.0
Tyrosin 96 120 T 4.0
Threonin 168 210 T 4.0
Tryptofan 76 95 T 4.0
Valin 296 370 T 4.0
Arginin 208 260 T 4.0
Histidin 88 110 T 4.0
Alanin 176 220 T 4.0
Asparaginsyre 1060 1320 T 4.0
Glutaminsyre 664 830 T 4.0
Glycin 144 180 T 4.0
Prolin 176 220 T 4.0
Serin 176 220 T 4.0
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,950 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby