Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 660
Tungepølse, pålæg
Engelsk navn
Sausage, tongue sausage, saveloy type
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,915
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 616 kJ 1003
Energi, kcal 147 kcal 1003
total-N 1,560 g 1 1061
Protein, total 9,8 g 1 1061
Protein, deklaration 9,8 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 4,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 4,8 g 1003
kulhydrat, deklaration 4,8 g 1003
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 10,0 g 1 1061
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 4,2 g 1003
Tørstof 28,7 g 1 1061
Vand 71,3 g 1 1061
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 0 µg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 1214 mg 1 1061
Kalium, K 230 mg 1 1061
Jern, Fe 1,73 mg 1 1061
Kobber, Cu 0,150 mg 1 1061
Zink, Zn 1,90 mg 1 1061
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 40 mg 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby