Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 661
Sej, filet, dybfrost
Engelsk navn
Saithe (UK), pollock (US), fillet, frozen
Taxonomisk navn
Pollachius virens
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,929
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 387 kJ 1003
Energi, kcal 92 kcal 1003
total-N 3,280 g 1347
Protein, total 20,5 g 1347
Protein, deklaration 20,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,3 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,3 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,3 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1347
Kostfiber 0,0 g 1347
Fedt, total 0,9 g 1347
Alkohol 0,0 g 1347
Aske 1,3 g 1347
Tørstof 23,0 g 1347
Vand 77,0 g 1347
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 6,00 RE 1003
Retinol 6,00 µg 1347
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,790 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,790 µg 0,790 0,36 - 1,22 2 T 66
E-vitamin 0,760 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,760 mg 0,760 0,76 - 0,76 2 T 66
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,050 mg 1347
B2-vitamin, riboflavin 0,100 mg 1347
Niacin 1,60 NE 1003
niacin 1,60 mg 1347
B6-vitamin 0,120 mg 1347
Folat 10,0 µg T 66
B12-vitamin 1,00 µg 1347
C-vitamin 0,333 mg 1003
L-ascorbinsyre 0,333 mg 0,000 <0,5 - 1,33 4 T 66
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Svovl, S 240 mg T 66
Natrium, Na 40,0 mg 1347
Kalium, K 440 mg 1347
Calcium, Ca 29,0 mg 1347
Magnesium, Mg 14,0 mg 1347
Phosphor, P 170 mg 1347
Jern, Fe 0,210 mg 1347
Kobber, Cu 0,057 mg 0,057 0,051 - 0,062 2 T 66
Zink, Zn 0,340 mg 1347
Jod, I 153 µg 153 117 - 189 2 T 66
Mangan, Mn 0,008 mg 0,008 0,006 - 0,010 2 T 66
Chrom, Cr 0,195 µg 0,195 0,1735 - 0,217 2 T 66
Selen, Se 26,0 µg 26,0 25 - 27 2 T 66
Molybdæn, Mo 0 µg T 66
Cobolt, Co 0,500 µg T 66
Nikkel, Ni 0,300 µg 0,300 0,1505 - 0,45 2 T 66
Fluor, F 10,0 µg T 66
Silicium, Si 0 mg T 66
Aluminium, Al 0,100 mg T 66
Bor, B 10,0 µg T 66
Brom, Br 0 µg T 66
Kviksølv, Hg 9,58 µg 9,90 6,2 - 15,7 11 T 66
Arsen, As 101 µg 74 20,4 - 345,2 11 T 66
Cadmium, Cd 0,083 µg 0,070 0,02 - 0,21 11 T 66
Bly, Pb 2,00 µg T 66
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Lactose 0 g T 66
Saccharose 0 g T 66
Disaccharider, total 0 g 1003
Andre sukkerarter 0 g T 66
Sukkerarter, ialt 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:0 0,000 0,00 T 66
C14:0 0,017 2,03 T 66
C16:0 0,399 47,7 T 66
C18:0 0,089 10,7 T 66
Andre mætt. 0,000 0,00 T 66
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
Andre monoumætt. 0,293 35,0 T 66
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,000 0,00 T 66
C18:3,n-3 0,038 4,57 T 66
Andre polyumættede
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,505 60,4 1003
Sum monoumættede 0,293 35,0 1003
Sum polyumættede 0,038 4,55 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,836 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,038 4,55 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 0,00 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 61 mg 61 60 - 62 2 T 66

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby