Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 669
Brombær, syltede
Engelsk navn
Blackberry, jam
Taxonomisk navn
Rubus fructicosus L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 837 kJ 1003
Energi, kcal 200 kcal 1003
total-N 0,048 g 1003
Protein, total 0,3 g 1003
Protein, deklaration 0,3 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 49,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 48,1 g 1003
kulhydrat, deklaration 48,1 g 1003
Tilsat sukker 44,0 g 1321
Kostfiber 0,9 g 0,9 - 0,9 2 T 596
Fedt, total 0,2 g 1003
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,5 g 1001
Tørstof 50,0 g 1001
Vand 50,0 g 1001
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Niacin 0,033 NE 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 49,0 g 1321
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Tryptofan 2 52 T 18

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby