DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 669
Brombær, syltede
Engelsk navn
Blackberry, jam
Taxonomisk navn
Rubus plicatus (Linnaeus, 1753) (Weihe & Nees, 1822)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 837 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 837 kJ 1003
Energi (kcal) 197 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 197 kcal 1003
Protein 0,3 g 1003
Protein, deklaration 0,3 g 1003
Kulhydrat difference 49,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 48,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 48,1 g 1003
Kostfibre 0,9 g 0,9 - 0,9 2 T 596.0
Fedt 0,2 g 1003
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,04 g 1003
Aske 0,5 g 1001
Tørstof 50,0 g 1001
Vand 50,0 g 1001
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 3,00 RE 1 2135
D-vitamin 0 µg 1 2135
E-vitamin 0,300 α-TE 1 2135
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1 2135
Riboflavin (B2-vitamin) 0,01000 mg 1 2135
Niacinækvivalent 0,1000 NE 1003
B6-vitamin 0 mg 1 2135
Folat 5,10 µg 1 2135
B12-vitamin 0 µg 1 2135
C-vitamin 0 mg 1 2135
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 18,0 mg T 915.0
Kalium 100,0 mg 1 2135
Calcium 20,0 mg 1 2135
Magnesium 11,0 mg 1 2135
Jern 0,500 mg 1 2135
Zink 0,1000 mg 1 2135
Selen 0 µg 1 2135
Fosfor 18,0 mg 1 2135
Jod 0,400 µg 1 2135
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 49,0 g 1321
Tilsat Sukker 46,7 g 1 2133
Frie sukkerarter 46,7 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,010 2135
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,010 2135
Sum flerumættede fedtsyrer 0,060 2135
Sum fedtsyrer 0,160 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,030 2135
Sum n-6 fedtsyrer 0,040 2135
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,048 1003
Tryptofan 6 52 T 18.0
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 10,2 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003
Massefylde 1,4 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby