DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 670
Mangomarmelade
Engelsk navn
Marmalade, mango
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,800 T 545
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 917 kJ 1003
Energi, kcal 216 kcal 1003
Nitrogen, total 0,032 g 1003
Protein, videnskabelig 0,2 g 1003
Protein, deklaration 0,2 g 1003
Kulhydrat, difference 54,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 53,1 g 1003
Kulhydrat, deklaration 53,1 g 1003
Tilsat sukker 41,0 g 1321
Kostfibre 0,9 g 2007
Fedt, total 0,1 g 1003
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,5 g 1001
Tørstof 56,8 g 1001
Vand 43,2 g 1001
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Niacinækvivalent 0,0523 NE 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 46,0 g 1321
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 T 545
C6:0 0,000 0 T 545
C8:0 0,000 0 T 545
C10:0 0,000 0 T 545
C12:0 0,000 0,458 T 545
C14:0 0,003 4,12 T 545
C16:0 0,019 23,8 T 545
C18:0 0,001 1,37 T 545
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,018 22 T 545
C18:1,n-9 0,020 24,7 T 545
C20:1,n-11 0,000 0 T 545
C22:1,n-9 0,000 0 T 545
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,005 6,42 T 545
C18:3,n-3 (ALA) 0,014 16,9 T 545
C18:4,n-3 0,000 0 T 545
C20:4,n-6 0,000 0 T 545
C20:5,n-3 (EPA) 0,000 0 T 545
C22:5,n-3 0,000 0 T 545
C22:6,n-3 (DHA) 0,000 0 T 545
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,024 29,8 1003
Sum monoumættede 0,037 46,7 1003
Sum polyumættede 0,019 23,3 1003
Fedtsyrer, total 0,080 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,014 16,9 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,005 6,42 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 7 220 T 545
Leucin 12 380 T 545
Lysin 16 500 T 545
Methionin 2 61 T 545
Phenylalanin 7 210 T 545
Tyrosin 4 120 T 545
Threonin 7 230 T 545
Tryptofan 3 98 T 545
Valin 10 320 T 545
Arginin 7 230 T 545
Histidin 5 150 T 545
Alanin 20 630 T 545
Asparaginsyre 16 510 T 545
Glutaminsyre 24 740 T 545
Glycin 8 260 T 545
Prolin 7 220 T 545
Serin 9 270 T 545

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby