DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 670
Mangomarmelade
Engelsk navn
Marmalade, mango
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 917 kJ 1003
Energi (kcal) 216 kcal 1003
Protein 0,2 g 1003
Protein, deklaration 0,2 g 1003
Kulhydrat difference 54,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 53,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 53,1 g 1003
Kostfibre 0,9 g 2007
Fedt 0,1 g 1003
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,04 g 1003
Aske 2,5 g 1001
Tørstof 56,8 g 1001
Vand 43,2 g 1001
Nitrogen 0,032 g 1003
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
D-vitamin 0 µg 1 2135
Niacinækvivalent 0,133 NE 1003
Cholin 3,00 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 18,0 mg T 915.0
Calcium 10,00 mg 1 2135
Jern 0,1000 mg 1 2135
Zink 0 mg 1 2135
Selen 0,1000 µg 1 2140
Jod 0,130 µg 1 2140
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 46,0 g 1321
Tilsat Sukker 40,9 g 1 2133
Frie sukkerarter 40,9 g 1 2133
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 T 545.0
C6:0 T 545.0
C8:0 T 545.0
C10:0 T 545.0
C12:0 T 545.0
C14:0 T 545.0
C16:0 T 545.0
C18:0 T 545.0
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 T 545.0
C18:1,n-9 T 545.0
C20:1,n-11 T 545.0
C22:1,n-9 T 545.0
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 T 545.0
C18:3,n-3 T 545.0
C18:4,n-3 T 545.0
C20:4,n-6 T 545.0
C20:5,n-3 T 545.0
C22:5,n-3 T 545.0
C22:6,n-3 T 545.0
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum fedtsyrer 0,080 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 18 220 T 545.0
Leucin 31 380 T 545.0
Lysin 41 500 T 545.0
Methionin 5 61 T 545.0
Phenylalanin 17 210 T 545.0
Tyrosin 10 120 T 545.0
Threonin 19 230 T 545.0
Tryptofan 8 98 T 545.0
Valin 26 320 T 545.0
Arginin 19 230 T 545.0
Histidin 12 150 T 545.0
Alanin 51 630 T 545.0
Asparaginsyre 42 510 T 545.0
Glutaminsyre 60 740 T 545.0
Glycin 21 260 T 545.0
Prolin 18 220 T 545.0
Serin 22 270 T 545.0
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003
Massefylde 1,4 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby