Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 673
Lever, gåse, rå
Engelsk navn
Liver, goose, raw
Synonymer
Gåselever
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,621
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 544 kJ 1003
Energi, kcal 130 kcal 1003
total-N 2,619 g 10 1938
Protein, total 16,4 g 10 1938
Protein, deklaration 16,4 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 6,3 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 6,3 g 1003
kulhydrat, deklaration 6,3 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1938
Fedt, total 4,3 g 40 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,3 g 4 1938
Tørstof 28,2 g 17 1938
Vand 71,8 g 17 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 31500 RE 1003
Retinol 31500 µg 18150 - 52500 3 1024
B1-vitamin 0,560 mg 1 1019
B2-vitamin, riboflavin 3,20 mg 1 1022
Niacin 10,3 NE 1003
niacin 6,50 mg 1 1018
B6-vitamin 0,930 mg 0,930 - 0,936 2 1025
Pantothensyre 6,18 mg 1938
Folat 738 µg 1938
B12-vitamin 54,0 µg 1938
C-vitamin 4,50 mg 1003
L-ascorbinsyre 4,50 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 77,0 mg 1 1058
Kalium, K 240 mg 1 1058
Calcium, Ca 43,0 mg 4 1938
Magnesium, Mg 20,0 mg 1 1058
Phosphor, P 261 mg 4 1938
Jern, Fe 30,5 mg 1938
Kobber, Cu 7,52 mg 19 1938
Zink, Zn 3,07 mg 1938
Jod, I 2,80 µg 1 1055
Mangan, Mn 0 mg 1938
Chrom, Cr 1,10 µg 0,9 - 1,3 2 1886
Selen, Se 61,0 µg 11,1 - 110,8 2 1886
Kviksølv, Hg 0,200 µg 0,200 0,2 - 0,2 2 1886
Cadmium, Cd 16,4 µg 16,1 - 16,7 2 1886
Bly, Pb 1,30 µg 1,0 - 1,5 2 1886
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Crude fibre 0 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 0,000 0,00 1342
C12:0 0,000 0,00 1342
C14:0 0,010 0,37 1342
C16:0 0,806 30,3 1342
C18:0 0,765 28,8 1342
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,060 2,27 1342
C18:1,n-9 0,744 28,0 1342
C20:1,n-11 0,010 0,37 1342
C22:1,n-9 0,000 0,00 1342
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,181 6,82 1342
C18:3,n-3 0,010 0,37 1342
C20:4,n-6 0,071 2,65 1342
C20:5,n-3 0,000 0,00 1342
C22:5,n-3 0,000 0,00 1342
C22:6,n-3 0,000 0,00 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 1,58 59,5 1003
Sum monoumættede 0,814 30,6 1003
Sum polyumættede 0,262 9,86 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 2,66 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,010 0,37 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,252 9,48 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 515 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 864 330 1342
Leucin 1470 560 1342
Lysin 1230 470 1342
Methionin 393 150 1342
Cystin 220 84 1342
Phenylalanin 812 310 1342
Tyrosin 576 220 1342
Threonin 733 280 1342
Tryptofan 230 88 1342
Valin 1020 390 1342
Arginin 995 380 1342
Histidin 445 170 1342
Alanin 943 360 1342
Asparaginsyre 1550 590 1342
Glutaminsyre 2120 810 1342
Glycin 943 360 1342
Prolin 812 310 1342
Serin 707 270 1342

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby