DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 677
Hvedebrød, italiensk, store, industrifremstillet
Engelsk navn
Wheat bread, italien type, industrially produced
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 1 1267
FCF 0,877
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1091 kJ 1003
Energi, kcal 258 kcal 1003
Nitrogen, total 1,433 g 1,43 1,37 - 1,53 7 1309
Protein, videnskabelig 8,2 g 8,151 7,8 - 8,72 7 1309
Protein, deklaration 9,0 g 8,9375 8,56 - 9,56 7 1309
Kulhydrat, difference 52,3 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 49,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 48,4 g 1003
Kostfibre 3,1 g 3,1 2,5 - 3,5 7 1309
Fedt, total 2,5 g 2,2 1,4 - 4,1 7 1309
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,9 g 1,99 1,55 - 2,05 7 1309
Tørstof 64,8 g 64,6 62 - 66,8 7 1309
Vand 35,2 g 35,4 33,2 - 38 7 1309
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg T 861
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,500 α-TE
alfa-tokoferol 0,500 mg 0,31 - 0,63 4 T 861
B1-vitamin 0,140 mg 0,148 0,117 - 0,169 7 1309
B2-vitamin, riboflavin 0,0436 mg 0,046 0,033 - 0,052 7 1309
Niacinækvivalent 1,43 NE 1003
Niacin 1,13 mg 1,08 0,98 - 1,32 7 1309
B6-vitamin 0,0614 mg 0,049 - 0,078 18 T 861
Pantothensyre 0,302 mg 0,29 0,28 - 0,34 5 1309
Biotin 1,76 µg 1,8 1,5 - 1,9 5 1309
Folat 28,3 µg 29 25 - 31 7 1309
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
beta-caroten 0 µg T 861
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 405 mg 1,13 0,768 - 1400 12 1309, 2006
Natrium, Na 473 mg 471 433 - 525 7 2097
Kalium, K 119 mg 119 94 - 139 7 1309
Calcium, Ca 23,3 mg 21,5 15,8 - 42 7 1309
Magnesium, Mg 19,9 mg 20,6 17,5 - 21,9 7 1309
Fosfor, P 85,7 mg 83 80 - 95 7 1309
Jern, Fe 0,897 mg 0,88 0,71 - 1,08 7 1309
Kobber, Cu 0,112 mg 0,115 0,093 - 0,132 7 1309
Zink, Zn 0,634 mg 0,64 0,55 - 0,72 7 1309
Jod, I 19,4 µg 24,5 0,9 - 41 12 1309, 2006
Mangan, Mn 0,501 mg 0,51 0,44 - 0,56 7 1309
Chrom, Cr 3,71 µg 4,1 1,18 - 6,8 7 1309
Selen, Se 4,71 µg 4,1 1,7 - 9,6 7 1309
Nikkel, Ni 3,53 µg 3,06 1,59 - 5,8 7 1309
Cadmium, Cd 2,00 µg 2,1 1,2 - 2,9 7 1309
Bly, Pb 1,20 µg 1,4 0 - 2,7 10 1889
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse 47,2 g 47,4 45 - 49,8 7 1309
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0 1309
C10:0 0,000 0 1309
C12:0 0,000 0 1309
C14:0 0,000 0 1309
C16:0 0,376 17,3 1309
C18:0 0,056 2,56 1309
C20:0 0,000 0 1309
C22:0 0,000 0 1309
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,016 0,744 1309
C18:1,n-9 0,968 44,6 1309
C18:1,n-7 0,045 2,06 1309
C20:1,n-11 0,007 0,327 1309
C18:1,trans 0,000 0 1309
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,640 29,5 1309
C18:3,n-3 (ALA) 0,061 2,8 1309
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,431 19,8 1003
Sum monoumættede 1,036 47,7 1003
Sum polyumættede 0,701 32,3 1003
Transfedtsyrer, total 0,000 0 1003
Fedtsyrer, total 2,167 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,061 2,8 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,640 29,5 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 358 250 T 861
Leucin 616 430 T 861
Lysin 201 140 T 861
Methionin 133 93 T 861
Cystin 158 110 T 861
Phenylalanin 430 300 T 861
Tyrosin 201 140 T 861
Threonin 244 170 T 861
Tryptofan 86 60 T 861
Valin 416 290 T 861
Arginin 330 230 T 861
Histidin 186 130 T 861
Alanin 272 190 T 861
Asparaginsyre 401 280 T 861
Glutaminsyre 2640 1840 T 861
Glycin 344 240 T 861
Prolin 946 660 T 861
Serin 430 300 T 861

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby