Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 677
Hvedebrød, italiensk, store, industrifremstillet
Engelsk navn
Wheat bread, italien type, industrially produced
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,877
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1091 kJ 1003
Energi, kcal 261 kcal 1003
total-N 1,433 g 1,430 1,370 - 1,530 7 1309
Protein, total 8,2 g 8,2 7,809 - 8,721 7 1309
Protein, deklaration 9,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 52,3 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 49,2 g 1003
kulhydrat, deklaration 48,4 g 1003
Kostfiber 3,1 g 3,1 2,5 - 3,5 7 1309
Fedt, total 2,5 g 2,2 1,4 - 4,1 7 1309
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,9 g 2,0 1,55 - 2,05 7 1309
Tørstof 64,8 g 64,6 62,0 - 66,8 7 1309
Vand 35,2 g 35,4 33,200 - 38,000 7 1309
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg T 861
ß-caroten 0 µg T 861
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 0,500 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,500 mg 0,31 - 0,63 4 T 861
B1-vitamin 0,140 mg 0,148 0,117 - 0,169 7 1309
B2-vitamin, riboflavin 0,044 mg 0,046 0,033 - 0,052 7 1309
Niacin 1,43 NE 1003
niacin 1,13 mg 1,08 0,98 - 1,32 7 1309
B6-vitamin 0,061 mg 0,049 - 0,078 18 T 861
Pantothensyre 0,302 mg 0,290 0,28 - 0,34 5 1309
Biotin 1,76 µg 1,80 1,5 - 1,9 5 1309
Folat 28,3 µg 29,0 25 - 31 7 1309
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 405 mg 1 0,768 - 1400 12 1309, 2006
Natrium, Na 473 mg 471 433 - 525 7 2097
Kalium, K 119 mg 119 94 - 139 7 1309
Calcium, Ca 23,3 mg 21,5 15,8 - 42 7 1309
Magnesium, Mg 19,9 mg 20,6 17,5 - 21,9 7 1309
Phosphor, P 85,7 mg 83,0 80 - 95 7 1309
Jern, Fe 0,897 mg 0,880 0,71 - 1,08 7 1309
Kobber, Cu 0,112 mg 0,115 0,093 - 0,132 7 1309
Zink, Zn 0,634 mg 0,640 0,55 - 0,72 7 1309
Jod, I 19,4 µg 24,5 0,9 - 41,0 12 1309, 2006
Mangan, Mn 0,501 mg 0,510 0,44 - 0,56 7 1309
Chrom, Cr 3,71 µg 4,10 1,18 - 6,8 7 1309
Selen, Se 4,71 µg 4,10 1,7 - 9,6 7 1309
Nikkel, Ni 3,53 µg 3,06 1,59 - 5,8 7 1309
Cadmium, Cd 2,00 µg 2,10 1,2 - 2,9 7 1309
Bly, Pb 1,20 µg 1,40 0 - 2,7 10 1889
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse 47,2 g 47,4 45,0 - 49,8 7 1309
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0,00 1309
C10:0 0,000 0,00 1309
C12:0 0,000 0,00 1309
C14:0 0,000 0,00 1309
C16:0 0,392 17,3 1309
C18:0 0,058 2,56 1309
C20:0 0,000 0,00 1309
C22:0 0,000 0,00 1309
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,017 0,75 1309
C18:1,n-9 1,01 44,6 1309
C18:1,n-7 0,047 2,08 1309
C20:1,n-11 0,007 0,30 1309
C18:1,trans n-9 0,000 0,00 1309
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,669 29,5 1309
C18:3,n-3 0,064 2,83 1309
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,450 19,9 1003
Sum monoumættede 1,08 47,8 1003
Sum polyumættede 0,733 32,4 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 2,27 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,064 2,83 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,669 29,5 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 358 250 T 861
Leucin 616 430 T 861
Lysin 201 140 T 861
Methionin 133 93 T 861
Cystin 158 110 T 861
Phenylalanin 430 300 T 861
Tyrosin 201 140 T 861
Threonin 244 170 T 861
Tryptofan 86 60 T 861
Valin 416 290 T 861
Arginin 330 230 T 861
Histidin 186 130 T 861
Alanin 272 190 T 861
Asparaginsyre 401 280 T 861
Glutaminsyre 2640 1840 T 861
Glycin 344 240 T 861
Prolin 946 660 T 861
Serin 430 300 T 861

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby