Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 679
Miso, sojapasta
Engelsk navn
Miso, soy paste
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,940
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 700 kJ 1003
Energi, kcal 167 kcal 1003
total-N 1,680 g 1347
Protein, total 10,5 g 1347
Protein, deklaration 10,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 23,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 18,1 g 1003
kulhydrat, deklaration 18,1 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 5,4 g 1865
Fedt, total 4,6 g 1347
Alkohol 0,0 g 1347
Aske 8,4 g 1347
Tørstof 47,0 g 1347
Vand 53,0 g 1347
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 2,00 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 24,0 µg 1347
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
B1-vitamin 0,060 mg 1347
B2-vitamin, riboflavin 0,100 mg 1347
Niacin 0,300 NE 1003
niacin 0,300 mg 1347
B12-vitamin 0 µg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 2950 mg 1347
Kalium, K 335 mg 1347
Calcium, Ca 68,0 mg 1347
Phosphor, P 310 mg 1347
Jern, Fe 1,70 mg 1347
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1347
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Tryptofan 0 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby