DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 682
Kråse, kylling, rå
Engelsk navn
Gizzard, chicken, raw
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,830
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 473 kJ 1003
Energi, kcal 113 kcal 1003
Nitrogen, total 2,912 g 2,83 - 2,99 15 1346
Protein, videnskabelig 18,2 g 17,7 - 18,7 15 1346
Protein, deklaration 18,2 g 17,7 - 18,7 15 1346
Kulhydrat, difference 0,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 0,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 0,5 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 4,2 g 3 - 5,4 14 1346
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,9 g 1346
Tørstof 23,8 g 1346
Vand 76,2 g 1346
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 65,0 RE 1003
Retinol 65,0 µg 1346
E-vitamin 0,200 α-TE
alfa-tokoferol 0,200 mg 1 1034
B1-vitamin 0,0900 mg 0,03 - 0,136 3 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,0500 mg 1 1022
Niacinækvivalent 7,51 NE 1003
Niacin 4,50 mg 3,9 - 5,5 3 1018
B6-vitamin 0,120 mg 0,115 - 0,13 2 1025
Pantothensyre 0,631 mg 1 1938
Biotin 1,000 µg 1002
Folat 38,0 µg 6 1803
Frit folat 10,00 µg 132 1002
B12-vitamin 0,600 µg 1 1044
C-vitamin 3,70 mg 1003
L-ascorbinsyre 3,70 mg 1 1938
beta-caroten 0 µg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 69,0 mg 49 - 86 3 1058
Kalium, K 188 mg 135 - 221 3 1058
Calcium, Ca 11,0 mg 1 1938
Magnesium, Mg 13,0 mg 12,7 - 14,1 3 1058
Fosfor, P 148 mg 1 1938
Jern, Fe 2,49 mg 1 1938
Kobber, Cu 0,116 mg 1 1938
Zink, Zn 2,72 mg 1 1938
Jod, I 0,400 µg 132 1002
Mangan, Mn 0,0550 mg 1 1938
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, total 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:0 0,032 0,907 1346
C16:0 0,684 19,6 1346
C18:0 0,368 10,5 1346
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,190 5,44 1346
C18:1,n-9 0,938 26,9 1346
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,905 25,9 1346
C18:3,n-3 (ALA) 0,032 0,907 1346
C20:4,n-6 0,338 9,68 1346
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 1,084 31 1003
Sum monoumættede 1,128 32,3 1003
Sum polyumættede 1,275 36,5 1003
Fedtsyrer, total 3,486 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,032 0,907 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,243 35,6 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 240 mg 1 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 844 290 1346
Leucin 1280 440 1346
Lysin 1250 430 1346
Methionin 466 160 1346
Cystin 239 82 1346
Phenylalanin 757 260 1346
Tyrosin 553 190 1346
Threonin 844 290 1346
Tryptofan 181 62 1027
Valin 815 280 1346
Arginin 1310 450 1346
Histidin 379 130 1346
Alanin 728 250 1346
Asparaginsyre 1660 570 1346
Glutaminsyre 3120 1070 1346
Glycin 961 330 1346
Prolin 932 320 1346
Serin 815 280 1346

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby