DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 683
Knudekål, glaskål, rå
Engelsk navn
Kohlrabi, raw
Taxonomisk navn
Brassica oleracea var. gongylodes (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 106 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 112 kJ 1003
Energi (kcal) 25 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 27 kcal 1003
Protein 1,7 g 1,7 1,7 - 1,7 1 1342, 1938
Protein, deklaration 1,7 g 1,7 1,7 - 1,7 1 1342, 1938
Kulhydrat difference 6,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 2,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 3,0 g 1003
Kostfibre 3,6 g 1938
Fedt 0,1 g 1 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,05 g 1 1003
Aske 1,0 g 1938
Tørstof 9,0 g 9,0 9 - 9 1 1342, 1938
Vand 91,0 g 91,0 91 - 91 1 1342, 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 4,00 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 24,0 µg 1342
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,0500 mg 1 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0200 mg 1 1938
Niacinækvivalent 0,568 NE 1003
Niacin 0,400 mg 1 1938
B6-vitamin 0,150 mg 1938
Pantotensyre 0,165 mg 1938
Folat 16,0 µg 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 48,1 mg 1003
Ascorbinsyre 48,1 mg 32,9 - 56,7 5 1836
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 20,0 mg 1 1938
Kalium 350 mg 1 1938
Calcium 24,0 mg 1 1938
Magnesium 19,0 mg 1 1938
Jern 0,400 mg 1 1938
Kobber 0,129 mg 1938
Zink 0,0300 mg 1938
Mangan 0,139 mg 1938
Selen 0,500 µg 1 2135
Fosfor 46,0 mg 1 1938
Jod 1,40 µg 1 2136
Sum mineraler 459 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 2,90 g 1 2190
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0,1000 g 1 2190
Crude fibre 1,000 g 1342
Neutral detergent fibre 1,10 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C6:0 0,000 0,0 1938
C8:0 0,000 0,0 1342
C10:0 0,000 0,0 1342
C12:0 0,000 0,0 1342
C14:0 0,000 0,0 1342
C16:0 0,012 16,9 1342
C18:0 0,001 1,53 1342
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0,0 1342
C18:1,n-9 0,008 10,7 1342
C20:1,n-11 0,000 0,0 1938
C22:1,n-9 0,000 0,0 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,022 30,7 1342
C18:3,n-3 0,028 40 1342
C18:4,n-3 0,000 0,0 1938
C20:4,n-6 0,000 0,0 1342
C20:5,n-3 0,000 0,0 1938
C22:5,n-3 0,000 0,0 1938
C22:6,n-3 0,000 0,0 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,013 18,4 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,008 10,7 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,050 70,7 1003
Sum fedtsyrer 0,070 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,028 40 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,022 30,7 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,272 1342, 1938
Isoleucin 79 290 1342
Leucin 68 250 1342
Lysin 57 210 1342
Methionin 13 48 1342
Cystin 7 26 1342
Phenylalanin 38 140 1342
Threonin 49 180 1342
Tryptofan 10 37 1342
Valin 49 180 1342
Arginin 106 390 1342
Histidin 19 70 1342
Sum essentielle Aminosyrer 382,16
Sum ikke essentielle aminosyrer 113,152
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 12,3 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 54 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,700 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby