DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 683
Knudekål, glaskål, rå
Engelsk navn
Kohlrabi, raw
Taxonomisk navn
Brassica oleracea var. gongylodes (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 106 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 106 kJ 1003
Energi (kcal) 25 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 25 kcal 1003
Protein 1,7 g 1,7 1,7 - 1,7 1 1938
Protein, deklaration 1,7 g 1,7 1,7 - 1,7 1 1938
Kulhydrat difference 6,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 2,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 2,6 g 1003
Kostfibre 3,6 g 1938
Fedt 0,1 g 1 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,05 g 1 1003
Aske 1,0 g 1938
Tørstof 9,0 g 9,0 9 - 9 1 1938
Vand 91,0 g 91,0 91 - 91 1 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 4,00 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 24,0 µg 1342
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,0500 mg 1 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0200 mg 1 1938
Niacinækvivalent 0,568 NE 1003
Niacin 0,400 mg 1 1938
B6-vitamin 0,150 mg 1938
Pantotensyre 0,165 mg 1938
Folat 16,0 µg 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 48,1 mg 1003
Ascorbinsyre 48,1 mg 32,9 - 56,7 5 1836
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 20,0 mg 1 1938
Kalium 350 mg 1 1938
Calcium 24,0 mg 1 1938
Magnesium 19,0 mg 1 1938
Jern 0,400 mg 1 1938
Kobber 0,129 mg 1938
Zink 0,0300 mg 1938
Mangan 0,139 mg 1938
Selen 0,500 µg 1 2135
Fosfor 46,0 mg 1 1938
Jod 1,40 µg 1 2136
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 2,90 g 1 2190
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0,1000 g 1 2190
Crude fibre 1,000 g 1342
Neutral detergent fibre 1,10 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C6:0 0,000 0,0 1938
C8:0 0,000 0,0 1342
C10:0 0,000 0,0 1342
C12:0 0,000 0,0 1342
C14:0 0,000 0,0 1342
C16:0 0,012 16,9 1342
C18:0 0,001 1,53 1342
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0,0 1342
C18:1,n-9 0,008 10,7 1342
C20:1,n-11 0,000 0,0 1938
C22:1,n-9 0,000 0,0 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,022 30,7 1342
C18:3,n-3 0,028 40 1342
C18:4,n-3 0,000 0,0 1938
C20:4,n-6 0,000 0,0 1342
C20:5,n-3 0,000 0,0 1938
C22:5,n-3 0,000 0,0 1938
C22:6,n-3 0,000 0,0 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,013 18,4 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,008 10,7 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,050 70,7 1003
Sum fedtsyrer 0,070 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,028 40 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,022 30,7 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,272 1938
Isoleucin 79 290 1342
Leucin 68 250 1342
Lysin 57 210 1342
Methionin 13 48 1342
Cystin 7 26 1342
Phenylalanin 38 140 1342
Threonin 49 180 1342
Tryptofan 10 37 1342
Valin 49 180 1342
Arginin 106 390 1342
Histidin 19 70 1342
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 12,3 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 54 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,700 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby