Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 683
Knudekål, glaskål, rå
Engelsk navn
Kohlrabi, raw
Taxonomisk navn
Brassica oleracea L var. gongylodes
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 54
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 106 kJ 1003
Energi, kcal 25 kcal 1003
total-N 0,272 g 0,272 0,272 - 0,272 2 1342, 1938
Protein, total 1,7 g 1,7 1,700 - 1,700 2 1342, 1938
Protein, deklaration 1,7 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 6,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 2,6 g 1003
kulhydrat, deklaration 2,6 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 3,6 g 1938
Fedt, total 0,1 g 1 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,0 g 1938
Tørstof 9,0 g 9,0 9,000 - 9,000 2 1342, 1938
Vand 91,0 g 91,0 91,000 - 91,000 2 1342, 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 2,00 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 24,0 µg 1342
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
B1-vitamin 0,050 mg 1 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,020 mg 1 1938
Niacin 0,567 NE 1003
niacin 0,400 mg 1 1938
B6-vitamin 0,150 mg 1938
Pantothensyre 0,165 mg 1938
Folat 16,0 µg 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 48,1 mg 1003
L-ascorbinsyre 48,1 mg 32,9 - 56,7 5 1836
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 20,0 mg 1 1938
Kalium, K 350 mg 1 1938
Calcium, Ca 24,0 mg 1 1938
Magnesium, Mg 19,0 mg 1 1938
Phosphor, P 46,0 mg 1 1938
Jern, Fe 0,400 mg 1 1938
Kobber, Cu 0,129 mg 1938
Zink, Zn 0,030 mg 1938
Mangan, Mn 0,139 mg 1938
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Crude fibre 1,00 g 1342
Neutr.Det.Fibre (NDF) 1,10 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C6:0 0,000 0,00 1938
C8:0 0,000 0,00 1342
C10:0 0,000 0,00 1342
C12:0 0,000 0,00 1342
C14:0 0,000 0,00 1342
C16:0 0,011 16,9 1342
C18:0 0,001 1,54 1342
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0,00 1342
C18:1,n-9 0,007 10,8 1342
C20:1,n-11 0,000 0,00 1938
C22:1,n-9 0,000 0,00 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,020 30,8 1342
C18:3,n-3 0,026 40,0 1342
C18:4,n-3 0,000 0,00 1938
C20:4,n-6 0,000 0,00 1342
C20:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:6,n-3 0,000 0,00 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,012 18,5 1003
Sum monoumættede 0,007 10,8 1003
Sum polyumættede 0,046 70,8 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,065 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,026 40,0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,020 30,8 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 79 290 1342
Leucin 68 250 1342
Lysin 57 210 1342
Methionin 13 48 1342
Cystin 7 26 1342
Phenylalanin 38 140 1342
Threonin 49 180 1342
Tryptofan 10 37 1342
Valin 49 180 1342
Arginin 106 390 1342
Histidin 19 70 1342

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby