Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 686
Dressing, creme fraiche, kalorielet
Engelsk navn
Salad dressing, soured fresh cream, low calorie
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,956
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 880 kJ 1003
Energi, kcal 210 kcal 1003
total-N 0,206 g 0,165 - 0,243 4 1809
Protein, total 1,3 g 1,031 - 1,519 4 1809
Protein, deklaration 1,3 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 9,3 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 9,3 g 1003
kulhydrat, deklaration 9,3 g 1003
Kostfiber 0,0 g 1865
Fedt, total 18,9 g 16,4 11,8 - 22,8 4 1809
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,8 g 1,8 1,3 - 2,1 4 1809
Tørstof 31,3 g 33,5 23,900 - 34,500 4 1809
Vand 68,7 g 66,5 65,500 - 76,100 4 1809
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 18,1 RE 1003
Retinol 18,1 µg 16,4 11,3 - 26,6 3 1809
E-vitamin 1,78 α-TE 1003
alfa-tokoferol 1,78 mg 1,91 0,47 - 2,96 3 1809
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 603 mg 680 340 - 710 4 1809
Kalium, K 83,0 mg 65,0 51 - 149 4 1809
Calcium, Ca 42,0 mg 42,0 30 - 52 4 1809
Magnesium, Mg 5,20 mg 5,30 3,8 - 6,6 4 1809
Jern, Fe 0,210 mg 0,160 0,10 - 0,41 4 1809
Zink, Zn 0,220 mg 0,230 0,17 - 0,24 4 1809
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0,400 g 0,500 <0,2 - 0,7 3 1809
Glucose 0,500 g 0,700 <0,2 - 0,8 3 1809
Monosaccharider, total 0,900 g 1003
Lactose 0,900 g 1,000 0,5 - 1,3 3 1809
Maltose 0 g 3 1809
Saccharose 4,70 g 4,30 1,0 - 8,7 3 1809
Disaccharider, total 5,60 g 1003
Raffinose 0 g 3 1809
Sukkerarter, ialt 6,50 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,048 0,29 1809
C10:0 0,100 0,62 1809
C12:0 0,175 1,09 1809
C14:0 0,304 1,89 1809
C16:0 2,28 14,2 1809
C18:0 0,881 5,47 1809
C20:0 0,088 0,54 1809
C22:0 0,071 0,44 1809
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,052 0,32 1809
C16:1,n-7 0,076 0,47 1809
C18:1,n-9 4,27 26,5 1809
C18:1,n-7 0,244 1,52 1809
C20:1,n-11 0,102 0,63 1809
C22:1,n-9 0,018 0,11 1809
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 6,44 40,0 1809
C18:3,n-3 0,955 5,93 1809
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 3,95 24,5 1003
Sum monoumættede 4,76 29,6 1003
Sum polyumættede 7,40 45,9 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 16,1 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,955 5,93 1003
Sum n-6 fedtsyrer 6,44 40,0 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby