Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 688
Flûte, fint, industrifremstillet
Engelsk navn
Baguette, wheat, fine, industrially produced
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,872
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1085 kJ 1003
Energi, kcal 259 kcal 1003
total-N 1,438 g 1,420 1,280 - 1,728 23 1011, 1309
Protein, total 8,2 g 8,1 7,296 - 9,850 23 1011, 1309
Protein, deklaration 9,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 54,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 51,6 g 1003
kulhydrat, deklaration 50,8 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 3,0 g 3,0 2,3 - 3,4 23 1011, 1309
Fedt, total 1,2 g 1,2 0,9 - 1,8 23 1011, 1309
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,8 g 1,7 1,44 - 2,46 23 1011, 1309
Tørstof 65,7 g 65,1 63,1 - 71,5 23 1011, 1309
Vand 34,3 g 34,9 28,500 - 36,900 23 1011, 1309
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg T 861
ß-caroten 0 µg T 861
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 0,500 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,500 mg 0,31 - 0,63 4 T 861
B1-vitamin 0,187 mg 0,185 0,117 - 0,225 22 1011, 1309
B2-vitamin, riboflavin 0,047 mg 0,047 0,033 - 0,090 22 1011, 1309
Niacin 1,43 NE 1003
niacin 1,16 mg 1,13 0,99 - 1,48 19 1309
B6-vitamin 0,080 mg 0,082 0,070 - 0,087 4 1011
Pantothensyre 0,316 mg 0,320 0,27 - 0,35 5 1309
Biotin 1,96 µg 2,00 1,7 - 2,2 5 1309
Folat 36,1 µg 18 - 57 36 1309, T 861
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 379 mg 1 0,767 - 1090 33 1309, 2006
Natrium, Na 517 mg 512 384 - 642 36 1011, 1309, 2006
Kalium, K 122 mg 118 104 - 152 22 1011, 1309
Calcium, Ca 34,1 mg 19,8 16,2 - 84 22 1011, 1309
Magnesium, Mg 21,0 mg 20,8 15 - 31,6 22 1011, 1309
Phosphor, P 93,8 mg 92,0 78 - 122 22 1011, 1309
Jern, Fe 0,964 mg 0,940 0,6 - 1,25 22 1011, 1309
Kobber, Cu 0,121 mg 0,124 0,083 - 0,155 18 1309
Zink, Zn 0,700 mg 0,710 0,50 - 0,92 22 1011, 1309
Jod, I 21,1 µg 21,8 0,9 - 40,7 32 1309, 2006
Mangan, Mn 0,510 mg 0,485 0,44 - 0,69 18 1309
Chrom, Cr 3,71 µg 2,32 0,40 - 13,1 18 1309
Selen, Se 2,41 µg 2,50 0,96 - 4,3 18 1309
Nikkel, Ni 3,62 µg 3,45 1,7 - 6,9 18 1309
Cadmium, Cd 2,53 µg 2,30 1,8 - 6 18 1309
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse 49,5 g 49,0 45,7 - 53,0 18 1309
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,001 0,09 1309
C10:0 0,000 0,00 1309
C12:0 0,000 0,00 1309
C14:0 0,000 0,00 1309
C16:0 0,249 23,3 1309
C18:0 0,042 3,91 1309
C20:0 0,000 0,00 1309
C22:0 0,000 0,00 1309
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,008 0,76 1309
C18:1,n-9 0,156 14,6 1309
C18:1,n-7 0,013 1,24 1309
C20:1,n-11 0,006 0,57 1309
C18:1,trans n-9 0,000 0,00 1309
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,558 52,1 1309
C18:3,n-3 0,038 3,53 1309
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,292 27,3 1003
Sum monoumættede 0,183 17,1 1003
Sum polyumættede 0,596 55,6 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 1,07 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,038 3,55 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,558 52,1 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 360 250 T 861
Leucin 618 430 T 861
Lysin 201 140 T 861
Methionin 134 93 T 861
Cystin 158 110 T 861
Phenylalanin 431 300 T 861
Tyrosin 201 140 T 861
Threonin 244 170 T 861
Tryptofan 86 60 T 861
Valin 417 290 T 861
Arginin 331 230 T 861
Histidin 187 130 T 861
Alanin 273 190 T 861
Asparaginsyre 403 280 T 861
Glutaminsyre 2650 1840 T 861
Glycin 345 240 T 861
Prolin 949 660 T 861
Serin 431 300 T 861

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby