DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 694
Bækforel, rå
Engelsk navn
Charr, raw
Taxonomisk navn
Salmo alpinus
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 50
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,880
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 414 kJ 1003
Energi, kcal 98 kcal 1003
Nitrogen, total 3,280 g 12 1357
Protein, videnskabelig 18,5 g 0 12 1357
Protein, deklaration 18,5 g 0 12 1357
Kulhydrat, difference 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 0,0 g 1357
Fedt, total 2,7 g 12 1357
Alkohol 0,0 g 1357
Aske 1,2 g 12 1357
Tørstof 22,4 g 20,2 - 24,7 4 1072
Vand 77,6 g 75,3 - 79,8 4 1072
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
D-vitamin 9,00 µg 1003
D3-vitamin 9,00 µg 8,8 - 9,5 2 1057
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,160 mg 12 1357
B2-vitamin, riboflavin 0,0900 mg 12 1357
B6-vitamin 0,368 mg 0,265 - 0,441 4 1072
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1357
beta-caroten 0 µg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 80,0 mg 12 1357
Kalium, K 370 mg 12 1357
Magnesium, Mg 30,0 mg 1 1357
Fosfor, P 260 mg 12 1357
Jern, Fe 0,750 mg 12 1357
Zink, Zn 0,670 mg 12 1357
Chrom, Cr 1,30 µg 1 1851
Selen, Se 16,0 µg 1 1851
Nikkel, Ni 0 µg 1 1851
Kviksølv, Hg 2,70 µg 1 1851
Arsen, As 108 µg 1 1851
Cadmium, Cd 0 µg 1 1851
Bly, Pb 0 µg 1 1851
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, total 0 g 1357
Stivelse 0 g 1655
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 2,376 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 48 mg 1361

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby