Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 694
Bækforel, rå
Engelsk navn
Charr, raw
Taxonomisk navn
Salmo alpinus
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 50
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,880
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 414 kJ 1003
Energi, kcal 99 kcal 1003
total-N 3,280 g 12 1357
Protein, total 18,5 g 12 1357
Protein, deklaration 18,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1357
Fedt, total 2,7 g 12 1357
Alkohol 0,0 g 1357
Aske 1,2 g 12 1357
Tørstof 22,4 g 20,200 - 24,700 4 1072
Vand 77,6 g 75,300 - 79,800 4 1072
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 9,00 µg 1003
D3 cholecalciferol 9,00 µg 8,8 - 9,5 2 1057
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,160 mg 12 1357
B2-vitamin, riboflavin 0,090 mg 12 1357
B6-vitamin 0,368 mg 0,265 - 0,441 4 1072
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1357
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 80,0 mg 12 1357
Kalium, K 370 mg 12 1357
Magnesium, Mg 30,0 mg 1 1357
Phosphor, P 260 mg 12 1357
Jern, Fe 0,750 mg 12 1357
Zink, Zn 0,670 mg 12 1357
Chrom, Cr 1,30 µg 1 1851
Selen, Se 16,0 µg 1 1851
Nikkel, Ni 0 µg 1 1851
Kviksølv, Hg 2,70 µg 1 1851
Arsen, As 108 µg 1 1851
Cadmium, Cd 0 µg 1 1851
Bly, Pb 0 µg 1 1851
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0 g 1357
Stivelse 0 g 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 48 mg 1361

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby