Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 695
Kødboller, dybfrost
Engelsk navn
Meat balls, frozen
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,900
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 679 kJ 1003
Energi, kcal 162 kcal 1003
total-N 1,680 g 1,616 - 1,744 2 1074
Protein, total 10,5 g 10,100 - 10,900 2 1074
Protein, deklaration 10,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 9,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 9,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 9,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 9,4 g 9,0 - 9,86 2 1074
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 4,1 g 1003
Tørstof 33,0 g 32,200 - 34,100 2 1074
Vand 67,0 g 65,900 - 67,800 2 1074
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 0 µg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 790 mg 726 - 853 2 1074
Natrium, Na 590 mg 484 - 698 2 1074
Kalium, K 140 mg 138 - 142 2 1074
Calcium, Ca 21,5 mg 15,4 - 27,5 2 1074
Magnesium, Mg 19,5 mg 19,3 - 19,4 2 1074
Jern, Fe 1,25 mg 1,19 - 1,33 2 1074
Kobber, Cu 0,074 mg 0,019 - 0,34 143 T 597
Zink, Zn 1,30 mg 0,13 - 4,2 143 T 597
Nikkel, Ni 18,0 µg 0 - 94 143 T 597
Kviksølv, Hg 0,200 µg 0 - 2,4 50 T 597
Cadmium, Cd 1,20 µg 0 - 18 143 T 597
Bly, Pb 5,00 µg 0 - 25 143 T 597
Tin, Sn 90,0 µg 0 - 380 54 T 597
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0 g 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 37 mg 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby