DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 700
Helleflynder, røget
Engelsk navn
Halibut, atlantic, smoked
Taxonomisk navn
Hippoglossus hippoglossus (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 436 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 436 kJ 1003
Energi (kcal) 103 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 103 kcal 1003
Protein 20,6 g T 711.0
Protein fra Aminosyrer 17,1 g 1003
Protein, deklaration 20,6 g T 711.0
Kulhydrat difference 2,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 2,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 2,9 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 1,0 g 0,88 0,69 - 1,54 4 T 711.0
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,16 g 46 1003
Aske 1,0 g T 711.0
Tørstof 25,5 g T 711.0
Vand 74,5 g T 711.0
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 33,2 RE 1003
Retinol 33,0 µg 3 - 63 3 1024
beta-Caroten 1,000 µg T 711.0
D-vitamin 9,00 µg 1003
D3-vitamin 9,00 µg 5 - 13 2 T 711.0
E-vitamin 1,80 α-TE
alfa-Tokoferol 1,80 mg 1 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,0600 mg 1 1019
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0400 mg 1 1022
Niacinækvivalent 3,30 NE 1003
B6-vitamin 0,422 mg 1 T 711.0
Pantotensyre 0,275 mg T 711.0
Biotin 5,00 µg T 711.0
Folat 12,0 µg 6,7 - 18,3 4 T 711.0
Frit folat 4,00 µg 2,3 - 5,2 4 T 711.0
B12-vitamin 0,650 µg 0,37 - 0,89 4 1044
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1 T 711.0
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 64,0 mg 36 - 112 46 T 711.0
Kalium 398 mg 318 - 475 34 T 711.0
Calcium 20,0 mg 11 - 26 3 1030
Magnesium 23,0 mg 1 T 711.0
Jern 0,500 mg T 711.0
Kobber 0,200 mg 0,16 - 0,23 T 711.0
Zink 0,500 mg T 711.0
Mangan 0,01000 mg T 711.0
Krom 1,000 µg T 711.0
Molybdæn 4,00 µg T 711.0
Fosfor 220 mg T 711.0
Fluor 0,0500 µg 1 T 711.0
Jod 0,1000 µg T 711.0
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1655
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 T 711.0
C6:0 0,000 0,0 T 711.0
C8:0 0,000 0,0 T 711.0
C10:0 0,000 0,0 T 711.0
C12:0 0,000 0,0 T 711.0
C14:0 0,020 2,92 T 711.0
C16:0 0,111 15,8 T 711.0
C17:0 0,000 0,0 T 711.0
C18:0 0,034 4,88 T 711.0
C20:0 0,000 0,0 T 711.0
C22:0 0,000 0,0 T 711.0
C24:0 0,000 0,0 T 711.0
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 T 711.0
C16:1,n-7 0,028 3,98 T 711.0
C18:1,n-7 0,000 0,0 T 711.0
C18:1,n-9 0,084 12 T 711.0
C20:1,n-11 0,037 5,29 T 711.0
C22:1,n-9 0,000 0,0 T 711.0
C22:1,n-11 0,000 0,0 T 711.0
C24:1,n-9 0,005 0,721 T 711.0
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,008 1,2 T 711.0
C18:3,n-3 0,008 1,2 T 711.0
C18:4,n-3 0,007 1,06 T 711.0
C20:2,n-6 0,000 0,0 T 711.0
C20:3,n-3 0,000 0,0 T 711.0
C20:3,n-6 0,000 0,0 T 711.0
C20:5,n-3 0,066 9,38 T 711.0
C22:5,n-3 0,013 1,82 T 711.0
C22:6,n-3 0,228 32,6 T 711.0
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,048 6,94 T 711.0
Sum mættede fedtsyrer 0,165 23,6 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,154 22 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,331 47,3 1003
Sum fedtsyrer 0,698 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,322 46,1 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,008 1,2 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 60 mg T 711.0
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 3,296 T 711.0
Isoleucin 1060 320 T 711.0
Leucin 1620 490 T 711.0
Lysin 1950 590 T 711.0
Methionin 626 190 T 711.0
Cystin 145 44 T 711.0
Phenylalanin 791 240 T 711.0
Tyrosin 857 260 T 711.0
Threonin 857 260 T 711.0
Tryptofan 198 60 T 711.0
Valin 1190 360 T 711.0
Arginin 1220 370 T 711.0
Histidin 494 150 T 711.0
Alanin 1190 360 T 711.0
Asparaginsyre 2080 630 T 711.0
Glutaminsyre 3070 930 T 711.0
Glycin 890 270 T 711.0
Prolin 692 210 T 711.0
Serin 923 280 T 711.0
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 89,0 mg 1 2187
Putrescin 0,1000 mg 5 T 711.0
Cadaverin 0 mg 5 T 711.0
Sum biogene aminer 0,1000 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 10 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,700 T 711.0

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby