DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 703
Brombær, dybfrost, usukrede
Engelsk navn
Blackberry, frozen, unsweetened
Taxonomisk navn
Rubus plicatus (Linnaeus, 1753) (Weihe & Nees, 1822)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 188 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 188 kJ 1003
Energi (kcal) 45 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 45 kcal 1003
Protein 1,2 g 3 1938
Protein, deklaration 1,2 g 3 1938
Kulhydrat difference 10,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 7,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 7,7 g 1003
Kostfibre 2,7 g 1342
Fedt 0,4 g 3 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,00 g 3 1003
Aske 0,5 g 3 1938
Tørstof 12,5 g 1 2141
Vand 87,5 g 1 2141
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 11,0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 66,0 µg 1342
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,600 α-TE 1 2135
Thiamin (B1-vitamin) 0,0290 mg 3 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0460 mg 3 1938
Niacinækvivalent 1,21 NE 1003
Niacin 1,21 mg 3 1938
B6-vitamin 0,0610 mg 3 1938
Pantotensyre 0,151 mg 3 1938
Folat 34,0 µg 3 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 3,10 mg 1003
Ascorbinsyre 3,10 mg 3 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1,000 mg 3 1938
Kalium 140 mg 3 1938
Calcium 29,0 mg 3 1938
Magnesium 22,0 mg 3 1938
Jern 0,800 mg 3 1938
Kobber 0,120 mg 3 1938
Zink 0,250 mg 3 1938
Mangan 1,22 mg 3 1938
Selen 0 µg 1 2135
Fosfor 30,0 mg 3 1938
Jod 0,400 µg 1 2135
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 5,60 g 1 2141
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 2141
Crude fibre 2,70 g 1342
Neutral detergent fibre 4,41 g 3 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,040 2135
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,040 2135
Sum flerumættede fedtsyrer 0,320 2135
Sum fedtsyrer 0,301 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,150 2135
Sum n-6 fedtsyrer 0,180 2135
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,189 1938
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 8,50 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 4 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,700 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby