Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 703
Brombær, dybfrost, usukrede
Engelsk navn
Blackberry, frozen, unsweetened
Taxonomisk navn
Rubus fructicosus L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 4
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 278 kJ 1003
Energi, kcal 66 kcal 1003
total-N 0,189 g 3 1938
Protein, total 1,2 g 3 1938
Protein, deklaration 1,2 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 15,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 13,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 13,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 2,7 g 1342
Fedt, total 0,4 g 3 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,5 g 3 1938
Tørstof 17,8 g 3 1938
Vand 82,2 g 3 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 5,50 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 66,0 µg 1342
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
B1-vitamin 0,029 mg 3 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,046 mg 3 1938
Niacin 1,21 NE 1003
niacin 1,21 mg 3 1938
B6-vitamin 0,061 mg 3 1938
Pantothensyre 0,151 mg 3 1938
Folat 34,0 µg 3 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 3,10 mg 1003
L-ascorbinsyre 3,10 mg 3 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 1,00 mg 3 1938
Kalium, K 140 mg 3 1938
Calcium, Ca 29,0 mg 3 1938
Magnesium, Mg 22,0 mg 3 1938
Phosphor, P 30,0 mg 3 1938
Jern, Fe 0,800 mg 3 1938
Kobber, Cu 0,120 mg 3 1938
Zink, Zn 0,250 mg 3 1938
Mangan, Mn 1,22 mg 3 1938
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Crude fibre 2,70 g 1342
Neutr.Det.Fibre (NDF) 4,41 g 3 1342
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1938

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby