Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 709
Ribsgele
Engelsk navn
Currant, red, jelly
Taxonomisk navn
Ribes rubrum L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1010 kJ 1003
Energi, kcal 241 kcal 1003
total-N 0,032 g 1347
Protein, total 0,2 g 1347
Protein, deklaration 0,2 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 59,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 59,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 59,0 g 1003
Tilsat sukker 57,0 g 1656
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 0,1 g 1003
Alkohol 0,0 g 1347
Aske 0,2 g 1347
Tørstof 59,5 g 1003
Vand 40,5 g 1003
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1347
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1347
E-vitamin 0 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0 mg 1 1034
Niacin 0,100 NE 1003
niacin 0,100 mg 0,10 - 0,14 2 1018
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 20,0 mg 1347
Kalium, K 73,0 mg 1347
Calcium, Ca 10,0 mg 7 - 17 3 1030
Magnesium, Mg 4,00 mg 1347
Phosphor, P 10,0 mg 1347
Jern, Fe 0,550 mg 1347
Zink, Zn 0,020 mg 1347
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,018 22,5 1039
C18:0 0,005 5,63 1039
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,001 1,41 1039
C18:1,n-9 0,015 18,3 1039
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,024 29,6 1039
C18:3,n-3 0,018 22,5 1039
C20:4,n-6 0,000 0,00 1039
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,023 28,4 1003
Sum monoumættede 0,016 19,8 1003
Sum polyumættede 0,042 51,9 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,081 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,018 22,2 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,024 29,6 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1347

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby