Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 713
Ørred, hav-, rå
Engelsk navn
Trout, raw
Taxonomisk navn
Salmo trutta
Synonymer
Havørred
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 60
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,900
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 513 kJ 1003
Energi, kcal 123 kcal 1003
total-N 3,200 g 1364
Protein, total 20,0 g 1364
Protein, deklaration 20,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 3,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 3,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 3,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 3,3 g 1364
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,5 g 1364
Tørstof 27,8 g 1 1072
Vand 72,2 g 1 1072
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 12,0 RE 1003
Retinol 12,0 µg 3,9 - 20,7 2 1369
ß-caroten 0 µg 1344
D-vitamin 2,10 µg 1003
D3 cholecalciferol 2,10 µg 1356
E-vitamin 0,650 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,650 mg 0,43 - 0,91 7 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,100 mg 1 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,140 mg 1 1022
Niacin 3,50 NE 1003
niacin 3,50 mg 1 1018
B6-vitamin 0,539 mg 1 1072
Pantothensyre 1,95 mg 1364
Folat 16,0 µg 6 1803
B12-vitamin 5,00 µg 3,52 - 6,52 2 1044
C-vitamin 1,10 mg 1003
L-ascorbinsyre 1,10 mg 0 - 2,2 2 1369
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Svovl, S 240 mg 1356
Natrium, Na 53,0 mg 43,8 - 64,8 3 1058
Kalium, K 414 mg 390 - 438 3 1058
Calcium, Ca 20,0 mg 1 1030
Magnesium, Mg 30,0 mg 29,1 - 30,8 3 1058
Phosphor, P 290 mg 1364
Jern, Fe 0,700 mg 0,65 - 0,79 2 1043
Kobber, Cu 0,040 mg 0,040 0,028 - 0,080 46 1507
Zink, Zn 0,440 mg 0,420 0,34 - 0,65 46 1507
Jod, I 10,0 µg 6 - 22 5 1041
Mangan, Mn 0,040 mg 0,010 - 0,070 7 1368
Chrom, Cr 1,68 µg 0,1 - 20 16 1081, 1915
Selen, Se 18,7 µg 11,7 - 28,5 30 1915
Nikkel, Ni 0 µg 1 1081
Kviksølv, Hg 15,0 µg 1 1081
Arsen, As 0 µg 1 1081
Bly, Pb 5,00 µg 1 1081
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Lactose 0 g 1356
Saccharose 0 g 1356
Disaccharider, total 0 g 1003
Andre sukkerarter 0 g 1356
Sukkerarter, ialt 0 g 1003
Stivelse 0 g 1356
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:0 0,000 0,00 1356
C14:0 0,188 6,32 1356
C16:0 0,740 24,9 1356
C18:0 0,095 3,19 1356
Andre mætt. 0,000 0,00 1356
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
Andre monoumætt. 1,76 59,3 1656
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,188 6,32 1356
C18:3,n-3 0,000 0,00 1356
Andre polyumættede
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 1,02 34,4 1003
Sum monoumættede 1,76 59,2 1003
Sum polyumættede 0,188 6,33 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 2,97 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0,00 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,188 6,33 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 66 mg 1356

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby