DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 715
Bladbede, sølvbede, rå
Engelsk navn
Chard, swiss, raw
Taxonomisk navn
Beta vulgaris var. vulgaris (Linnaeus, 1753
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 87 kJ 1003
Energi (kcal) 21 kcal 1003
Protein 1,8 g 1 1938
Protein, deklaration 1,8 g 1 1938
Kulhydrat difference 3,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 2,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 2,1 g 1003
Kostfibre 1,6 g 1938
Fedt 0,2 g 1 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,53 g 2 1003
Aske 1,6 g 1938
Tørstof 7,3 g 2 1938
Vand 92,7 g 2 1938
Nitrogen 0,288 g 1 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 333 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 2000 µg 1342
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 1,50 α-TE 1 2135
Thiamin (B1-vitamin) 0,0400 mg 1 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0900 mg 1 1938
Niacinækvivalent 0,683 NE 1003
Niacin 0,400 mg 1 1938
B6-vitamin 0,0990 mg 1938
Pantotensyre 0,172 mg 1938
Folat 14,0 µg 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 30,0 mg 1003
Ascorbinsyre 30,0 mg 1 1938
Cholin 18,0 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 213 mg 2 1938
Kalium 379 mg 2 1938
Calcium 51,0 mg 1 1938
Magnesium 81,0 mg 2 1938
Jern 1,80 mg 1 1938
Kobber 0,179 mg 1938
Zink 0,360 mg 1938
Mangan 0,366 mg 1938
Selen 0,500 µg 1 2135
Fosfor 46,0 mg 1 1938
Jod 4,00 µg 1 2135
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0,600 g 1 2141
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Stivelse/Glykogen 2,30 g 1 2141
Crude fibre 0,800 g 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,030 2135
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,010 2135
Sum flerumættede fedtsyrer 0,120 2135
Sum fedtsyrer 0,140 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,050 2136
Sum n-6 fedtsyrer 0,020 2136
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 147 510 1342
Leucin 130 450 1342
Lysin 98 340 1342
Methionin 19 66 1342
Phenylalanin 109 380 1342
Threonin 84 290 1342
Tryptofan 17 59 1342
Valin 109 380 1342
Arginin 118 410 1342
Histidin 35 120 1342
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 8 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,700 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby