DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 718
Jordbær, syltede
Engelsk navn
Strawberry, jam
Taxonomisk navn
Fragaria x ananassa (Duchesne)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 857 kJ 1003
Energi (kcal) 202 kcal 1003
Protein 0,3 g 1003
Protein fra Aminosyrer 0,2 g 1003
Protein, deklaration 0,3 g 1003
Kulhydrat difference 50,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 49,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 49,0 g 1003
Kostfibre 1,0 g 1001
Fedt 0,3 g 1003
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,04 g 1003
Aske 0,2 g 1001
Tørstof 50,8 g 1001
Vand 49,2 g 1001
Nitrogen 0,048 g 1003
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Niacinækvivalent 0,0624 NE 1003
Cholin 3,80 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 18,0 mg T 915.0
Calcium 14,5 mg 9,85 - 21,1 6 1015
Fosfor 16,9 mg 12,7 - 19,4 6 1015
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 50,0 g 1321
Tilsat Sukker 47,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 47,0 g 1 2133
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,025 10,3 T 1.0
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,041 17,2 T 1.0
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,091 37,9 T 1.0
C18:3,n-3 0,083 34,4 T 1.0
C20:4,n-6 0,000 0,0 T 1.0
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,025 10,3 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,041 17,2 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,174 72,4 1003
Sum fedtsyrer 0,240 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,083 34,4 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,091 37,9 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 11 230 T 1.0
Leucin 18 370 T 1.0
Lysin 16 330 T 1.0
Methionin 5 96 T 1.0
Cystin 2 35 T 1.0
Phenylalanin 10 210 T 1.0
Tyrosin 5 100 T 1.0
Threonin 10 210 T 1.0
Tryptofan 4 78 T 1.0
Valin 13 270 T 1.0
Arginin 18 380 T 1.0
Histidin 5 110 T 1.0
Alanin 14 290 T 1.0
Asparaginsyre 44 910 T 1.0
Glutaminsyre 41 850 T 1.0
Glycin 12 240 T 1.0
Prolin 11 220 T 1.0
Serin 13 280 T 1.0
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 T 1.0
Massefylde 1,4 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby