DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 719
Sapodille (chiku), rå
Engelsk navn
Sapodilla, raw
Taxonomisk navn
Manilkara zapota (Linnaeus, 1762) (P.Royen, 1953)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 340 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 340 kJ 1003
Energi (kcal) 81 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 81 kcal 1003
Protein 0,4 g 1 1938
Protein, deklaration 0,4 g 1 1938
Kulhydrat difference 20,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 14,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 14,7 g 1003
Kostfibre 5,3 g 1938
Fedt 1,1 g 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,03 g 1003
Aske 0,5 g 1938
Tørstof 22,0 g 1 1938
Vand 78,0 g 1 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 6,00 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 36,0 µg 1342
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0200 mg 1938
Niacinækvivalent 0,283 NE 1003
Niacin 0,200 mg 1938
B6-vitamin 0,0370 mg 1 1938
Pantotensyre 0,252 mg 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 14,7 mg 1003
Ascorbinsyre 14,7 mg 12 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 12,0 mg 1938
Kalium 193 mg 1938
Calcium 21,0 mg 1938
Jern 0,800 mg 1938
Fosfor 12,0 mg 1938
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 14,7 g 1 2141
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0,800 g 1 2141
Crude fibre 1,40 g 1342
Neutral detergent fibre 5,30 g 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 0,770 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,070 1938
Isoleucin 15 210 1342
Leucin 24 340 1342
Lysin 39 550 1342
Methionin 3 43 1342
Phenylalanin 13 180 1342
Tyrosin 14 200 1342
Threonin 12 170 1342
Tryptofan 5 71 1342
Valin 16 230 1342
Arginin 17 240 1342
Histidin 16 230 1342
Alanin 14 200 1342
Asparaginsyre 32 450 1342
Glutaminsyre 38 540 1342
Glycin 17 240 1342
Prolin 36 510 1342
Serin 18 260 1342
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 20 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,700 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby