Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 726
Kirsebær, syltede
Engelsk navn
Cherry, canned in sugar
Taxonomisk navn
Prunus avium (L.) L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 610 kJ 1003
Energi, kcal 146 kcal 1003
total-N 0,160 g 1320
Protein, total 1,0 g 1320
Protein, deklaration 1,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 35,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 34,4 g 1003
kulhydrat, deklaration 34,4 g 1003
Tilsat sukker 31,0 g 1003
Kostfiber 0,6 g 1003
Fedt, total 0,1 g 1003
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,2 g 1001
Tørstof 36,3 g 1001
Vand 63,7 g 1001
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 4,17 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 50,0 µg T 915
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 0,040 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,040 mg 1 T 916
Niacin 0,083 NE 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Calcium, Ca 12,0 mg 8,89 - 16,2 6 1015
Phosphor, P 19,4 mg 13,3 - 28,6 6 1015
Jod, I 0,700 µg 0,6 - 0,8 3 1055
Selen, Se 0,300 µg T 915
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:0 0,001 1,27 1938
C16:0 0,016 20,3 1938
C18:0 0,005 6,33 1938
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,027 34,2 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,015 19,0 1938
C18:3,n-3 0,015 19,0 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,022 27,8 1003
Sum monoumættede 0,027 34,2 1003
Sum polyumættede 0,030 38,0 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,079 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,015 19,0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,015 19,0 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 18 110 T 29
Leucin 26 160 T 29
Lysin 34 210 T 29
Methionin 4 24 T 29
Cystin 3 20 T 29
Phenylalanin 18 110 T 29
Tyrosin 11 68 T 29
Threonin 19 120 T 29
Tryptofan 5 34 T 29
Valin 24 150 T 29
Arginin 15 93 T 29
Histidin 12 73 T 29
Alanin 27 170 T 29
Asparaginsyre 534 3340 T 29
Glutaminsyre 34 210 T 29
Glycin 21 130 T 29
Prolin 29 180 T 29
Serin 29 180 T 29

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby