DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 727
Torsk, filet, stegt
Engelsk navn
Cod, fillet, fried
Taxonomisk navn
Gadus morhua (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 504 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 503 kJ 1003
Energi (kcal) 120 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 120 kcal 1003
Protein 18,7 g 16,2 - 21,4 97 T 72.0
Protein, deklaration 18,7 g 16,2 - 21,4 97 T 72.0
Kulhydrat difference 0,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g T 562.0
Fedt 5,0 g 1003
Alkohol 0,0 g T 562.0
Salt deklaration 0,25 g 1 1003
Aske 1,2 g 1,07 - 1,7 97 T 72.0
Tørstof 25,0 g 1003
Vand 75,0 g 1003
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Thiamin (B1-vitamin) 0,0200 mg 1 1357
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0500 mg 1 1357
Niacinækvivalent 1,000 NE 1003
Niacin 1,000 mg 1 1357
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 100,0 mg 1 2190
Sum mineraler 100,0 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1655
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1655
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 4,550 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 43 mg T 72.0
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 2,996 T 72.0
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 56,3 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,910 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby