Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 727
Torsk, filet, stegt
Engelsk navn
Cod, fillet, fried
Taxonomisk navn
Gadus morhua
Synonymer
Torskefilet
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,910
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 504 kJ 1003
Energi, kcal 121 kcal 1003
total-N 2,996 g 2,592 - 3,424 97 T 72
Protein, total 18,7 g 16,200 - 21,400 97 T 72
Protein, deklaration 18,7 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,1 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,1 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g T 562
Kostfiber 0,0 g T 562
Fedt, total 5,0 g 1003
Alkohol 0,0 g T 562
Aske 1,2 g 1,07 - 1,7 97 T 72
Tørstof 25,0 g 1003
Vand 75,0 g 1003
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,020 mg 1 1357
B2-vitamin, riboflavin 0,050 mg 1 1357
Niacin 1,00 NE 1003
niacin 1,00 mg 1 1357
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0 g 1655
Stivelse 0 g 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 43 mg T 72

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby