DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym, gruppe eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 727
Torsk, filet, stegt
Engelsk navn
Cod, fillet, fried
Taxonomisk navn
Gadus morhua
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
FCF 0,910
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 504 kJ 1003
Energi, kcal 120 kcal 1003
total-N 2,996 g 2,59 - 3,42 97
Protein, total 18,7 g 16,2 - 21,4 97
Protein, deklaration 18,7 g 16,2 - 21,4 97
Kulhydrat, difference 0,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,1 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Fedt, total 5,0 g 1003
Alkohol 0,0 g
Aske 1,2 g 1,07 - 1,7 97
Tørstof 25,0 g 1003
Vand 75,0 g 1003
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,0200 mg 1 1357
B2-vitamin, riboflavin 0,0500 mg 1 1357
Niacin 1,000 NE 1003
niacin 1,000 mg 1 1357
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0 g 1655
Stivelse 0 g 1655
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 4,550 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 43 mg

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby