DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 735
Loganbær, frosne
Engelsk navn
Loganberries, frozen
Taxonomisk navn
Rubus x loganobaccus (L.H. Bailey, 1923)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 211 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 211 kJ 1003
Energi (kcal) 50 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 50 kcal 1003
Protein 1,5 g 3 1938
Protein, deklaration 1,5 g 3 1938
Kulhydrat difference 13,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 7,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 7,7 g 1003
Kostfibre 5,3 g 1865
Fedt 0,3 g 3 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,00 g 3 1003
Aske 0,5 g 3 1938
Tørstof 15,4 g 3 1938
Vand 84,6 g 3 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 4,00 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 24,0 µg 1342
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,0500 mg 3 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0340 mg 3 1938
Niacinækvivalent 0,840 NE 1003
Niacin 0,840 mg 3 1938
B6-vitamin 0,0650 mg 3 1938
Pantotensyre 0,244 mg 3 1938
Folat 26,0 µg 3 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 15,3 mg 1003
Ascorbinsyre 15,3 mg 3 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1,000 mg 3 1938
Kalium 145 mg 3 1938
Calcium 26,0 mg 3 1938
Magnesium 21,0 mg 3 1938
Jern 0,640 mg 3 1938
Kobber 0,117 mg 3 1938
Zink 0,340 mg 3 1938
Mangan 1,25 mg 3 1938
Fosfor 26,0 mg 3 1938
Sum mineraler 220 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 7,70 g 1 2187
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 2141
Crude fibre 3,00 g 1342
Neutral detergent fibre 4,42 g 3 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 0,217 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,243 1938
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 8,50 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,700 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby