Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 736
Rugbrød, med sigtet mel (soft) og fedtrige frø, industrifremstillet
Engelsk navn
Rye bread, with siftings (soft) and high fat seeds, industrially produced
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,83
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,000 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 959 kJ 1003
Energi, kcal 229 kcal 1003
total-N 1,106 g 1,105 0,860 - 1,63 22 1257, 1309
Protein, total 6,4 g 6,4 5,014 - 9,503 22 1257, 1309
Protein, deklaration 6,9 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 42,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 35,1 g 1003
kulhydrat, deklaration 34,6 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 7,7 g 7,7 6,8 - 9,6 22 1257, 1309
Fedt, total 5,2 g 5,4 2,6 - 7,8 22 1257, 1309
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,1 g 2,1 1,81 - 2,30 22 1257, 1309
Tørstof 56,5 g 56,7 53,6 - 58,1 22 1257, 1309
Vand 43,5 g 43,3 41,900 - 46,400 22 1257, 1309
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg T 7
ß-caroten 0 µg T 7
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg T 7
E-vitamin 0,200 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,200 mg 0,15 - 0,28 4 T 413
B1-vitamin 0,242 mg 0,251 0,151 - 0,326 22 1257, 1309
B2-vitamin, riboflavin 0,075 mg 0,078 0,057 - 0,090 22 1257, 1309
Niacin 1,35 NE 1003
niacin 1,14 mg 1,22 0,87 - 1,45 15 1309
B6-vitamin 0,157 mg 0,101 - 0,230 13 1257, T 413
Pantothensyre 0,245 mg 0,240 0,19 - 0,34 15 1309
Biotin 7,25 µg 6,80 4,5 - 10,5 6 1309
Folat 30,9 µg 29,5 23 - 42 20 1257, 1309
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 806 mg 810 680 - 930 35 1257, 1309, 2006
Natrium, Na 473 mg 477 381 - 549 33 1257, 1309, 2006
Kalium, K 247 mg 249 205 - 290 20 1257, 1309
Calcium, Ca 40,3 mg 38,7 25,9 - 70 20 1257, 1309
Magnesium, Mg 62,9 mg 61,1 41 - 92,5 20 1257, 1309
Phosphor, P 168 mg 169 123 - 217 20 1257, 1309
Jern, Fe 1,67 mg 1,67 1,33 - 2,22 20 1257, 1309
Kobber, Cu 0,268 mg 0,295 0,162 - 0,37 20 1257, 1309
Zink, Zn 1,47 mg 1,41 1,02 - 2,22 20 1257, 1309
Jod, I 20,9 µg 21,8 14,3 - 28,2 26 1309, 2006
Mangan, Mn 1,10 mg 0,98 0,88 - 1,84 13 1309
Chrom, Cr 6,92 µg 5,20 3,4 - 18 13 1309
Selen, Se 4,62 µg 4,40 1,1 - 12 13 1309
Nikkel, Ni 16,7 µg 13,8 5,6 - 31,2 13 1309
Cadmium, Cd 4,38 µg 3,70 1,52 - 8,6 13 1309
Bly, Pb 0,900 µg 0,800 0 - 2,4 10 1889
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse 29,9 g 29,4 24,6 - 34,7 22 1257, 1309
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0,00 1309
C10:0 0,000 0,00 1309
C12:0 0,000 0,00 1309
C14:0 0,000 0,08 1309
C16:0 0,000 8,36 1309
C18:0 0,000 3,45 1309
C20:0 0,000 0,00 1309
C22:0 0,000 0,28 1309
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0,00 1309
C18:1,n-9 0,000 20,3 1309
C18:1,n-7 0,000 0,82 1309
C20:1,n-11 0,000 0,02 1309
C18:1,trans n-9 0,000 0,00 1309
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,000 46,8 1309
C18:3,n-3 0,000 19,9 1309
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,000 1003
Sum monoumættede 0,000 1003
Sum polyumættede 0,000 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 1003
Fedtsyrer, total 0,000 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 254 230 T 60
Leucin 442 400 T 60
Lysin 277 250 T 60
Methionin 108 98 T 60
Cystin 101 91 T 60
Phenylalanin 310 280 T 60
Tyrosin 166 150 T 60
Threonin 243 220 T 60
Tryptofan 81 73 T 60
Valin 376 340 T 60
Arginin 365 330 T 60
Histidin 166 150 T 60
Alanin 310 280 T 60
Asparaginsyre 476 430 T 60
Glutaminsyre 1450 1310 T 60
Glycin 310 280 T 60
Prolin 575 520 T 60
Serin 310 280 T 60

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby