DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 738
And, brystkød, rå
Engelsk navn
Duck, breast, flesh only, raw
Taxonomisk navn
Anas platyrhynchos (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 489 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 489 kJ 1003
Energi (kcal) 116 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 116 kcal 1003
Protein 19,4 g 0,0 1347
Protein fra Aminosyrer 17,3 g 1003
Protein, deklaration 19,4 g 0,0 1347
Kulhydrat difference 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1347
Fedt 4,3 g 1347
Alkohol 0,0 g 1347
Salt deklaration 0,14 g 1003
Aske 1,3 g 1347
Tørstof 25,0 g 1347
Vand 75,0 g 1347
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 16,0 RE 1003
Retinol 16,0 µg 1347
beta-Caroten 0 µg 1003
D-vitamin 0,400 µg 1 2135
E-vitamin 0,0600 α-TE 1 2135
Thiamin (B1-vitamin) 0,420 mg 1347
Riboflavin (B2-vitamin) 0,310 mg 1347
Niacinækvivalent 8,02 NE 1003
Niacin 3,40 mg 1347
B6-vitamin 0,630 mg 1347
Folat 48,0 µg 6 1803
B12-vitamin 0,760 µg 1347
C-vitamin 6,00 mg 1003
Ascorbinsyre 6,00 mg 1347
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 57,0 mg 1347
Kalium 270 mg 1347
Calcium 3,00 mg 1347
Magnesium 22,0 mg 1347
Jern 4,50 mg 1347
Zink 0,740 mg 1347
Selen 20,0 µg 1 2135
Fosfor 186 mg 1347
Jod 1,20 µg 1 2135
Sum mineraler 543 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1 1655
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 0,000 0,0 1342
C12:0 0,023 0,703 1342
C14:0 0,015 0,447 1342
C16:0 0,940 28,2 1342
C18:0 0,593 17,8 1342
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,169 5,08 1342
C18:1,n-9 1,015 30,4 1342
C20:1,n-11 0,000 0,0 1342
C22:1,n-9 0,000 0,0 1342
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,514 15,4 1342
C18:3,n-3 0,062 1,85 1342
C20:4,n-6 0,000 0,0 1342
C20:5,n-3 0,000 0,0 1342
C22:5,n-3 0,000 0,0 1342
C22:6,n-3 0,000 0,0 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 1,572 47,1 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 1,184 35,5 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,576 17,2 1003
Sum fedtsyrer 3,333 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,062 1,85 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,514 15,4 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 77 mg 1342
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 3,184 1347
Isoleucin 1020 320 1342
Leucin 1690 530 1342
Lysin 1690 530 1342
Methionin 541 170 1342
Cystin 306 96 1342
Phenylalanin 828 260 1342
Tyrosin 764 240 1342
Threonin 860 270 1342
Tryptofan 277 87 1342
Valin 1050 330 1342
Arginin 1270 400 1342
Histidin 541 170 1342
Alanin 1270 400 1342
Asparaginsyre 1940 610 1342
Glutaminsyre 3120 980 1342
Glycin 1110 350 1342
Prolin 987 310 1342
Serin 860 270 1342
Sum essentielle Aminosyrer 8491,73
Sum ikke essentielle aminosyrer 11640,7
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 53,6 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 66 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,775 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby