Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 740
Forårsløg, rå
Engelsk navn
Onions, spring, raw
Taxonomisk navn
Allium cepa L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 4
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 140 kJ 1003
Energi, kcal 33 kcal 1003
total-N 0,293 g 3 1938
Protein, total 1,8 g 3 1938
Protein, deklaration 1,8 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 7,3 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 4,7 g 1003
kulhydrat, deklaration 4,7 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 2,6 g 1938
Fedt, total 0,2 g 3 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,8 g 4 1938
Tørstof 10,2 g 21 1938
Vand 89,8 g 21 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 250 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 3000 µg 1342
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
B1-vitamin 0,055 mg 2 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,080 mg 2 1938
Niacin 0,875 NE 1003
niacin 0,525 mg 2 1938
B6-vitamin 0,061 mg 1938
Pantothensyre 0,075 mg 2 1938
Folat 64,0 µg 11 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 22,1 mg 1003
L-ascorbinsyre 22,1 mg 16,2 - 37,2 5 1836
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 16,0 mg 12 1938
Kalium, K 276 mg 4 1938
Calcium, Ca 72,0 mg 3 1938
Magnesium, Mg 20,0 mg 4 1938
Phosphor, P 37,0 mg 3 1938
Jern, Fe 1,48 mg 4 1938
Kobber, Cu 0,083 mg 4 1938
Zink, Zn 0,390 mg 4 1938
Mangan, Mn 0,160 mg 2 1938
Selen, Se 0,600 µg 1938
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Oxalsyre, total 0,050 mg 1346
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Crude fibre 0,840 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1938
C6:0 0,000 0,00 1938
C8:0 0,000 0,00 1938
C10:0 0,000 0,00 1938
C12:0 0,000 0,00 1938
C14:0 0,001 1,05 1342
C16:0 0,020 21,1 1342
C18:0 0,002 2,11 1342
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0,00 1938
C18:1,n-9 0,019 20,0 1342
C20:1,n-11 0,000 0,00 1938
C22:1,n-9 0,000 0,00 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,050 52,6 1342
C18:3,n-3 0,003 3,16 1342
C18:4,n-3 0,000 0,00 1938
C20:4,n-6 0,000 0,00 1938
C20:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:6,n-3 0,000 0,00 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,023 24,2 1003
Sum monoumættede 0,019 20,0 1003
Sum polyumættede 0,053 55,8 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,095 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,003 3,16 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,050 52,6 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 79 270 1342
Leucin 111 380 1342
Lysin 94 320 1342
Methionin 21 70 1342
Phenylalanin 62 210 1342
Tyrosin 53 180 1342
Threonin 73 250 1342
Tryptofan 21 70 1342
Valin 82 280 1342
Arginin 135 460 1342
Histidin 32 110 1342
Alanin 85 290 1342
Asparaginsyre 173 590 1342
Glutaminsyre 387 1320 1342
Glycin 94 320 1342
Prolin 123 420 1342
Serin 85 290 1342

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby