Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 747
Lever, ande, rå
Engelsk navn
Liver, duck, raw
Synonymer
Andelever
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,599
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 550 kJ 1003
Energi, kcal 131 kcal 1003
total-N 2,998 g 29 1938
Protein, total 18,7 g 29 1938
Protein, deklaration 18,7 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 3,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 3,5 g 1003
kulhydrat, deklaration 3,5 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1938
Fedt, total 4,6 g 47 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,3 g 28 1938
Tørstof 28,2 g 37 1938
Vand 71,8 g 37 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 11984 RE 1003
Retinol 11984 µg 8 1938
B1-vitamin 0,562 mg 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,892 mg 1938
Niacin 10,9 NE 1003
niacin 6,50 mg 1938
B6-vitamin 0,760 mg 1938
Pantothensyre 6,18 mg 1938
Folat 738 µg 1938
B12-vitamin 54,0 µg 1 1938
C-vitamin 4,50 mg 1003
L-ascorbinsyre 4,50 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 77,0 mg 1 1058
Kalium, K 240 mg 1 1058
Calcium, Ca 11,0 mg 20 1938
Magnesium, Mg 20,0 mg 1 1058
Phosphor, P 269 mg 20 1938
Jern, Fe 30,5 mg 20 1938
Kobber, Cu 5,96 mg 290 1938
Zink, Zn 3,07 mg 1938
Mangan, Mn 0,258 mg 1938
Chrom, Cr 0,845 µg 0,0 - 2,5 11 1886, 1909
Selen, Se 124 µg 119 100,2 - 146,7 6 1909
Nikkel, Ni 1,40 µg 0,80 0,5 - 3,0 6 1909
Kviksølv, Hg 0,200 µg 0,100 0,0 - 0,3 6 1909
Cadmium, Cd 13,7 µg 13,4 8,9 - 16,7 6 1909
Bly, Pb 0,818 µg 0,2 - 1,5 11 1886, 1909
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0 g 1655
Crude fibre 0 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 0,000 0,00 1342
C12:0 0,000 0,00 1342
C14:0 0,010 0,36 1342
C16:0 0,802 28,9 1342
C18:0 0,633 22,8 1342
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,050 1,80 1342
C18:1,n-9 0,652 23,5 1342
C20:1,n-11 0,000 0,00 1342
C22:1,n-9 0,000 0,00 1342
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,371 13,4 1342
C18:3,n-3 0,000 0,00 1342
C20:4,n-6 0,261 9,38 1342
C20:5,n-3 0,000 0,00 1342
C22:5,n-3 0,000 0,00 1342
C22:6,n-3 0,000 0,00 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 1,45 52,0 1003
Sum monoumættede 0,702 25,3 1003
Sum polyumættede 0,632 22,7 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 2,78 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0,00 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,632 22,7 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 515 mg 3 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 989 330 1342
Leucin 1680 560 1342
Lysin 1410 470 1342
Methionin 450 150 1342
Cystin 252 84 1342
Phenylalanin 929 310 1342
Tyrosin 660 220 1342
Threonin 839 280 1342
Tryptofan 264 88 1342
Valin 1170 390 1342
Arginin 1140 380 1342
Histidin 510 170 1342
Alanin 1080 360 1342
Asparaginsyre 1770 590 1342
Glutaminsyre 2430 810 1342
Glycin 1080 360 1342
Prolin 929 310 1342
Serin 809 270 1342

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby