Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 748
Marcipanprodukt, m/chokolade, uspec.
Engelsk navn
Marzipanproduct, chocolatecover, average values
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,000
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 2019 kJ 1003
Energi, kcal 482 kcal 1003
total-N 0,784 g 5 1823
Protein, total 4,9 g 5 1823
Protein, deklaration 4,9 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 59,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 57,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 57,0 g 1003
Kostfiber 2,0 g 1001
Fedt, total 25,7 g 5 1823
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,1 g 5 1823
Tørstof 90,7 g 5 1823
Vand 9,3 g 5 1823
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 0 mg 5 1823
Natrium, Na 19,0 mg 5 1823
Kalium, K 218 mg 5 1823
Calcium, Ca 101 mg 5 1823
Magnesium, Mg 91,0 mg 5 1823
Jern, Fe 3,70 mg 5 1823
Kobber, Cu 0,540 mg 5 1823
Zink, Zn 1,69 mg 5 1823
Mangan, Mn 0,730 mg 5 1823
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 39,0 g 5 1823

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby