Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 752
Savoykål, rå
Engelsk navn
Cabbage, savoy, raw
Taxonomisk navn
Brassica oleracea L. convar. capitata (L.) var. sabauda
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 20
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,687
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 114 kJ 1003
Energi, kcal 27 kcal 1003
total-N 0,320 g 1938
Protein, total 2,0 g 1938
Protein, deklaration 2,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 6,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 3,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 3,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 3,1 g 1938
Fedt, total 0,1 g 1 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,8 g 1938
Tørstof 9,0 g 1 1938
Vand 91,0 g 1 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 50,0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 600 µg 1342
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
B1-vitamin 0,070 mg 1 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,030 mg 1 1938
Niacin 0,522 NE 1003
niacin 0,189 mg 1938
B6-vitamin 0,190 mg 1938
Pantothensyre 0,187 mg 1938
Folat 80,0 µg 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 57,5 mg 1003
L-ascorbinsyre 57,5 mg 45,3 - 64,6 5 1836
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 28,0 mg 1 1938
Kalium, K 230 mg 1 1938
Calcium, Ca 35,0 mg 1 1938
Magnesium, Mg 28,0 mg 1 1938
Phosphor, P 42,0 mg 1 1938
Jern, Fe 0,400 mg 1 1938
Kobber, Cu 0,062 mg 1938
Zink, Zn 0,270 mg 1938
Mangan, Mn 0,180 mg 1938
Nikkel, Ni 2,10 µg 2,10 0,8 - 3,6 10 1932
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Oxalsyre, total 0,100 mg 1346
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Crude fibre 0,800 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0,00 1342
C10:0 0,000 0,00 1342
C12:0 0,000 0,00 1342
C14:0 0,000 0,00 1342
C16:0 0,012 16,9 1342
C18:0 0,001 1,54 1342
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0,00 1342
C18:1,n-9 0,007 10,8 1342
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,021 30,8 1342
C18:3,n-3 0,027 40,0 1342
C20:4,n-6 0,000 0,00 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,013 19,1 1003
Sum monoumættede 0,007 10,3 1003
Sum polyumættede 0,048 70,6 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,068 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,027 39,7 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,021 30,9 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 102 320 1342
Leucin 102 320 1342
Lysin 93 290 1342
Methionin 20 62 1342
Cystin 17 53 1342
Phenylalanin 64 200 1342
Tyrosin 35 110 1342
Threonin 70 220 1342
Tryptofan 20 62 1342
Valin 86 270 1342
Arginin 115 360 1342
Histidin 42 130 1342
Alanin 70 220 1342
Asparaginsyre 198 620 1342
Glutaminsyre 445 1390 1342
Glycin 45 140 1342
Prolin 394 1230 1342
Serin 115 360 1342

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby