DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 752
Savoykål, rå
Engelsk navn
Cabbage, savoy, raw
Taxonomisk navn
Brassica oleracea L. convar. capitata (L.) var. sabauda
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 113 kJ 1003
Energi (kcal) 27 kcal 1003
Protein 2,0 g 1938
Protein fra Aminosyrer 1,8 g 1003
Protein, deklaration 2,0 g 1938
Kulhydrat difference 6,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 3,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 3,0 g 1003
Kostfibre 3,1 g 1938
Fedt 0,1 g 1 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,07 g 1 1003
Aske 0,8 g 1938
Tørstof 9,0 g 1 1938
Vand 91,0 g 1 1938
Nitrogen 0,320 g 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 100,0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 600 µg 1342
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,600 α-TE 1 2135
Thiamin (B1-vitamin) 0,0700 mg 1 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0300 mg 1 1938
Niacinækvivalent 0,520 NE 1003
Niacin 0,189 mg 1938
B6-vitamin 0,190 mg 1938
Pantotensyre 0,187 mg 1938
Folat 80,0 µg 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 57,5 mg 1003
Ascorbinsyre 57,5 mg 45,3 - 64,6 5 1836
Cholin 10,7 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 28,0 mg 1 1938
Kalium 230 mg 1 1938
Calcium 35,0 mg 1 1938
Magnesium 28,0 mg 1 1938
Jern 0,400 mg 1 1938
Kobber 0,0620 mg 1938
Zink 0,270 mg 1938
Mangan 0,180 mg 1938
Selen 3,80 µg 1 2135
Fosfor 42,0 mg 1 1938
Jod 2,60 µg 1 2144
Nikkel 2,10 µg 2,1 0,8 - 3,6 10 1932
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 2,80 g 1 2190
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Stivelse/Glykogen 0,1000 g 1 2190
Crude fibre 0,800 g 1342
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Oxalsyre 0,0001000 g 1346
Sum organiske syrer 0,0001000 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0,0 1342
C10:0 0,000 0,0 1342
C12:0 0,000 0,0 1342
C14:0 0,000 0,0 1342
C16:0 0,012 16,9 1342
C18:0 0,001 1,53 1342
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0,0 1342
C18:1,n-9 0,007 10,7 1342
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,021 30,7 1342
C18:3,n-3 0,027 40 1342
C20:4,n-6 0,000 0,0 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,013 18,4 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,007 10,7 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,049 70,7 1003
Sum fedtsyrer 0,069 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,027 40 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,021 30,7 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 102 320 1342
Leucin 102 320 1342
Lysin 93 290 1342
Methionin 20 62 1342
Cystin 17 53 1342
Phenylalanin 64 200 1342
Tyrosin 35 110 1342
Threonin 70 220 1342
Tryptofan 20 62 1342
Valin 86 270 1342
Arginin 115 360 1342
Histidin 42 130 1342
Alanin 70 220 1342
Asparaginsyre 198 620 1342
Glutaminsyre 445 1390 1342
Glycin 45 140 1342
Prolin 394 1230 1342
Serin 115 360 1342
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 20 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,687 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby