DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 754
Kylling, bryst (filet), kogt, pålæg
Engelsk navn
Chicken, breast, boiled, sliced
Taxonomisk navn
Gallus domesticus
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,857
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 475 kJ 1003
Energi, kcal 113 kcal 1003
Nitrogen, total 3,296 g 20 1306
Protein, videnskabelig 20,6 g 20 1306
Protein, deklaration 20,6 g 20 1306
Kulhydrat, difference 0,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 0,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 0,4 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 3,2 g 1,4 - 11 20 1306
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 3,4 g 20 1306
Tørstof 27,6 g 26,5 - 31,9 20 1306
Vand 72,4 g 68,1 - 73,5 20 1306
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 20 1306
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 20 1306
E-vitamin 0,310 α-TE
alfa-tokoferol 0,310 mg 20 1306
B1-vitamin 0,330 mg 20 1306
B2-vitamin, riboflavin 0,0840 mg 20 1306
Niacinækvivalent 12,7 NE 1003
Niacin 9,10 mg 20 1306
B6-vitamin 0,500 mg 20 1306
Pantothensyre 2,20 mg 20 1306
Biotin 2,70 µg 20 1306
Folat 17,0 µg 20 1306
B12-vitamin 0,360 µg 20 1306
C-vitamin 51,0 mg 1003
L-ascorbinsyre 51,0 mg 20 1306
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 1370 mg 1160 - 1840 20 1306
Natrium, Na 1120 mg 819 - 1200 20 1306
Kalium, K 378 mg 20 1306
Calcium, Ca 12,8 mg 20 1306
Magnesium, Mg 27,5 mg 20 1306
Fosfor, P 225 mg 20 1306
Jern, Fe 0,420 mg 20 1306
Kobber, Cu 0,0300 mg 20 1306
Zink, Zn 0,590 mg 20 1306
Mangan, Mn 0,0270 mg 20 1306
Chrom, Cr 2,90 µg 20 1306
Selen, Se 11,0 µg 20 1306
Nikkel, Ni 1,10 µg 20 1306
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 0,000 0 1306
C12:0 0,000 0 1306
C14:0 0,029 1,05 1306
C16:0 0,560 20,4 1306
C18:0 0,260 9,48 1306
C20:0 0,000 0 1306
C22:0 0,000 0 1306
C24:0 0,000 0 1306
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 1306
C16:1,n-7 0,076 2,77 1306
C18:1,n-9 1,050 38,2 1306
C20:1,n-11 0,017 0,619 1306
C18:1,trans 0,000 0 1306
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,650 23,7 1306
C18:3,n-3 (ALA) 0,064 2,33 1306
C20:4,n-6 0,036 1,31 1306
C22:6,n-3 (DHA) 0,000 0 1306
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0 1306
Sum mættede 0,849 30,9 1003
Sum monoumættede 1,143 41,6 1003
Sum polyumættede 0,750 27,3 1003
Transfedtsyrer, total 0,000 0 1003
Fedtsyrer, total 2,742 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,064 2,33 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,686 25 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 53 mg 20 1306
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 956 290 T 907
Leucin 1450 440 T 907
Lysin 1850 560 T 907
Methionin 527 160 T 907
Cystin 132 40 T 907
Phenylalanin 758 230 T 907
Tyrosin 626 190 T 907
Threonin 824 250 T 907
Tryptofan 214 65 T 907
Valin 1090 330 T 907
Arginin 1320 400 T 907
Histidin 527 160 T 907
Alanin 1220 370 T 907
Asparaginsyre 1810 550 T 907
Glutaminsyre 2740 830 T 907
Glycin 1150 350 T 907
Prolin 923 280 T 907
Serin 824 250 T 907

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby