Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 756
Citronskal, rå
Engelsk navn
Lemon peel, raw
Taxonomisk navn
Ctrus limon (L.) Burm. f.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,530
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 213 kJ 1003
Energi, kcal 51 kcal 1003
total-N 0,240 g 1938
Protein, total 1,5 g 1938
Protein, deklaration 1,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 16,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 5,4 g 1003
kulhydrat, deklaration 5,4 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 10,6 g 1865
Fedt, total 0,3 g 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,6 g 1938
Tørstof 18,4 g 1938
Vand 81,6 g 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 2,50 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 30,0 µg 1342
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
B1-vitamin 0,060 mg 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,080 mg 1938
Niacin 0,400 NE 1003
niacin 0,400 mg 1938
B6-vitamin 0,172 mg 1938
Pantothensyre 0,319 mg 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 129 mg 1003
L-ascorbinsyre 129 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 6,00 mg 1938
Kalium, K 160 mg 1938
Calcium, Ca 250 mg 1 1030
Magnesium, Mg 15,0 mg 1938
Phosphor, P 12,0 mg 1938
Jern, Fe 1,00 mg 0,66 - 1,7 4 1043
Selen, Se 7,00 µg 1349
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1938
C6:0 0,000 0,00 1938
C8:0 0,000 0,00 1938
C10:0 0,000 0,00 1938
C12:0 0,000 0,00 1938
C14:0 0,001 0,72 1342
C16:0 0,035 25,4 1342
C18:0 0,002 1,45 1342
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,001 0,72 1342
C18:1,n-9 0,010 7,25 1342
C20:1,n-11 0,000 0,00 1938
C22:1,n-9 0,000 0,00 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,063 45,7 1342
C18:3,n-3 0,026 18,8 1342
C18:4,n-3 0,000 0,00 1938
C20:4,n-6 0,000 0,00 1938
C20:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:6,n-3 0,000 0,00 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,038 27,5 1003
Sum monoumættede 0,011 7,97 1003
Sum polyumættede 0,089 64,5 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,138 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,026 18,8 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,063 45,7 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1938

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby