Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 761
Ribssaft, sød, koncentreret
Engelsk navn
Currant, red, juice, concentrated, sugar added
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 724 kJ 1003
Energi, kcal 173 kcal 1003
total-N 0,080 g 1003
Protein, total 0,5 g 1003
Protein, deklaration 0,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 41,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 41,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 41,0 g 1003
Tilsat sukker 40,0 g 1321
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 0,5 g 1003
Alkohol 0,0 g 1003
Aske 0,2 g 1001
Tørstof 42,2 g 1001
Vand 57,8 g 1001
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
E-vitamin 0 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0 mg 1 1034
Niacin 0,300 NE 1003
niacin 0,200 mg 0,12 - 0,22 5 1018
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Calcium, Ca 14,9 mg 10,0 - 25,9 6 1015
Phosphor, P 15,7 mg 9,9 - 25,2 6 1015
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,079 22,7 T 40
C18:0 0,018 5,25 T 40
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,007 1,99 T 40
C18:1,n-9 0,064 18,2 T 40
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,102 29,2 T 40
C18:3,n-3 0,079 22,7 T 40
C20:4,n-6 0,000 0,00 T 40
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,097 27,8 1003
Sum monoumættede 0,071 20,3 1003
Sum polyumættede 0,181 51,9 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,349 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,079 22,6 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,102 29,2 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 0 1656
Leucin 0 1656
Lysin 0 1656
Methionin 0 1656
Cystin 0 1656
Phenylalanin 0 1656
Tyrosin 0 1656
Threonin 0 1656
Tryptofan 6 73 T 40
Valin 0 1656
Arginin 0 1656
Histidin 0 1656
Alanin 0 1656
Asparaginsyre 0 1656
Glutaminsyre 0 1656
Glycin 0 1656
Prolin 0 1656
Serin 0 1656

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby