DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 761
Ribssaft, sød, koncentreret
Engelsk navn
Currant, red, juice, concentrated, sugar added
Taxonomisk navn
Ribes rubrum (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 724 kJ 1003
Energi (kcal) 171 kcal 1003
Protein 0,5 g 1003
Protein, deklaration 0,5 g 1003
Kulhydrat difference 41,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 41,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 41,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 0,5 g 1003
Alkohol 0,0 g 1003
Salt deklaration 0,06 g 1 1003
Aske 0,2 g 1001
Tørstof 42,2 g 1001
Vand 57,8 g 1001
Nitrogen 0,080 g 1003
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
E-vitamin 0 α-TE
alfa-Tokoferol 0 mg 1 1034
Niacinækvivalent 0,467 NE 1003
Niacin 0,200 mg 0,12 - 0,22 5 1018
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 24,0 mg 1 2135
Calcium 14,9 mg 10 - 25,9 6 1015
Fosfor 15,7 mg 9,9 - 25,2 6 1015
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 41,0 g 1 T 760.0
Tilsat Sukker 33,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 33,0 g 1 2133
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,091 22,6 T 40.0
C18:0 0,021 5,24 T 40.0
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,008 1,98 T 40.0
C18:1,n-9 0,073 18,1 T 40.0
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,117 29,2 T 40.0
C18:3,n-3 0,091 22,6 T 40.0
C20:4,n-6 0,000 0,0 T 40.0
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,112 27,9 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,081 20,1 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,208 51,9 1003
Sum fedtsyrer 0,400 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,091 22,6 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,117 29,2 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 18 1001
Leucin 30 1001
Lysin 26 1001
Methionin 8 1001
Cystin 3 1001
Phenylalanin 17 1001
Tyrosin 8 1001
Threonin 17 1001
Tryptofan 16 73 T 40.0
Valin 22 1001
Arginin 30 1001
Histidin 9 1001
Alanin 23 1001
Asparaginsyre 73 1001
Glutaminsyre 68 1001
Glycin 19 1001
Prolin 18 1001
Serin 22 1001
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 T 40.0
Massefylde 1,1 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby