DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 761
Ribssaft, sød, koncentreret
Engelsk navn
Currant, red, juice, concentrated, sugar added
Taxonomisk navn
Ribes rubrum (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 724 kJ 1003
Energi (kcal) 171 kcal 1003
Protein 0,5 g 1003
Protein, deklaration 0,5 g 1003
Kulhydrat difference 41,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 41,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 41,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 0,5 g 1003
Alkohol 0,0 g 1003
Aske 0,2 g 1001
Tørstof 42,2 g 1001
Vand 57,8 g 1001
Nitrogen 0,080 g 1003
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
E-vitamin 0 α-TE
alfa-Tokoferol 0 mg 1 1034
Niacinækvivalent 0,467 NE 1003
Niacin 0,200 mg 0,12 - 0,22 5 1018
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Calcium 14,9 mg 10 - 25,9 6 1015
Fosfor 15,7 mg 9,9 - 25,2 6 1015
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Tilsat Sukker 33,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 33,0 g 1 2133
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,091 22,6 T 40
C18:0 0,021 5,24 T 40
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,008 1,98 T 40
C18:1,n-9 0,073 18,1 T 40
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,117 29,2 T 40
C18:3,n-3 0,091 22,6 T 40
C20:4,n-6 0,000 0 T 40
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,112 27,9 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,081 20,1 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,208 51,9 1003
Sum fedtsyrer 0,400 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,091 22,6 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,117 29,2 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 18 1656
Leucin 30 1656
Lysin 26 1656
Methionin 8 1656
Cystin 3 1656
Phenylalanin 17 1656
Tyrosin 8 1656
Threonin 17 1656
Tryptofan 16 73 T 40
Valin 22 1656
Arginin 30 1656
Histidin 9 1656
Alanin 23 1656
Asparaginsyre 73 1656
Glutaminsyre 68 1656
Glycin 19 1656
Prolin 18 1656
Serin 22 1656
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 T 40
Massefylde 1,1 1 2026

© 2023 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby