Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 762
Hindbærsaft, sød, koncentreret
Engelsk navn
Raspberry juice, concentrated, sugar added
Taxonomisk navn
Rubus idaeus L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 724 kJ 1003
Energi, kcal 173 kcal 1003
total-N 0,080 g 1003
Protein, total 0,5 g 1003
Protein, deklaration 0,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 41,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 41,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 41,0 g 1003
Tilsat sukker 40,0 g T 763
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 0,5 g 1003
Alkohol 0,0 g 1003
Aske 0,2 g 1001
Tørstof 42,2 g 1001
Vand 57,8 g 1001
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Niacin 0,400 NE 1003
niacin 0,300 mg 0,20 - 0,36 4 1018
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,029 8,18 T 5
C18:0 0,005 1,41 T 5
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,034 9,59 T 5
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,153 43,7 T 5
C18:3,n-3 0,130 37,1 T 5
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,034 9,69 1003
Sum monoumættede 0,034 9,69 1003
Sum polyumættede 0,283 80,6 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,351 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,130 37,0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,153 43,6 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Tryptofan 6 69 T 5

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby