Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 766
Pølsebrød
Engelsk navn
Bread, white, for sausages
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,670
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1065 kJ 1003
Energi, kcal 254 kcal 1003
total-N 1,524 g 1,263 - 1,772 12 1011, 1063
Protein, total 8,7 g 7,199 - 10,100 12 1011, 1063
Protein, deklaration 9,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 47,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 43,9 g 1003
kulhydrat, deklaration 43,1 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1003
Kostfiber 3,6 g 2,8 - 6,07 19 1011, T 861
Fedt, total 3,8 g 2,7 - 5,4 12 1011, 1063
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,4 g 1,10 - 1,59 12 1011, 1063
Tørstof 61,4 g 42,900 - 82,600 12 1011, 1063
Vand 38,6 g 17,400 - 57,100 12 1011, 1063
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 0,500 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,500 mg 0,31 - 0,63 4 T 861
alfa-tokotrienol 0,100 mg 0,05 - 0,13 4 T 861
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,166 mg 0,164 0,147 - 0,204 10 T 861
B2-vitamin, riboflavin 0,068 mg 0,050 - 0,104 19 1011, T 861
Niacin 1,52 NE 1003
niacin 1,00 mg 0,77 - 1,24 10 T 861
B6-vitamin 0,061 mg 0,049 - 0,078 19 1011, T 861
Pantothensyre 0,500 mg T 861
Biotin 1,90 µg 1,2 - 3,0 4 T 1301
Folat 38,0 µg 26 - 55 4 1845
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 258 mg 180 - 305 12 1011, 1063
Kalium, K 136 mg 112 - 218 12 1011, 1063
Calcium, Ca 40,5 mg 16 - 74 19 1011, T 861
Magnesium, Mg 20,2 mg 14 - 25 19 1011, T 861
Phosphor, P 112 mg 78 - 145 19 1011, T 861
Jern, Fe 1,07 mg 0,68 - 1,55 19 1011, T 861
Kobber, Cu 0,094 mg 0,076 - 0,105 6 1063
Zink, Zn 0,633 mg 0,49 - 0,90 7 1011, 1063
Jod, I 19,7 µg 20,9 13,9 - 24,0 16 T 1521
Mangan, Mn 0,600 mg 0,52 - 0,67 5 T 861
Chrom, Cr 6,20 µg 4,40 1,2 - 14,1 30 T 861
Selen, Se 2,65 µg <2,35 - 8,5 68 T 861
Molybdæn, Mo 0 µg 5 T 861
Nikkel, Ni 6,23 µg <4,15 - 26,0 38 T 861
Kviksølv, Hg 0,640 µg 0,200 0 - 6,10 30 T 861
Arsen, As 0,340 µg 0,000 0 - 2,30 30 T 861
Cadmium, Cd 3,42 µg 0,7 - 7,1 68 T 861
Bly, Pb 0,795 µg 0 - 2,3 38 T 861
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Serotonin 0 mg T 861
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0,200 g 0 - 0,5 13 T 861
Glucose 0,100 g 0 - 0,2 13 T 861
Monosaccharider, total 0,300 g 1003
Saccharose 0,050 g T 861
Disaccharider, total 0,050 g 1003
Andre sukkerarter 0 g 1655
Sukkerarter, ialt 0,350 g 1003
Lignin 0 g T 861
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 T 861
C6:0 0,000 0,00 T 861
C8:0 0,000 0,00 T 861
C10:0 0,000 0,00 T 861
C12:0 0,000 0,00 T 861
C14:0 0,052 2,04 T 861
C16:0 0,465 18,1 T 861
C17:0 0,000 0,00 T 861
C18:0 0,240 9,35 T 861
C20:0 0,019 0,75 T 861
C22:0 0,000 0,00 T 861
C24:0 0,000 0,00 T 861
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 T 861
C16:1,n-7 0,044 1,71 T 861
C18:1,n-9 0,793 31,0 T 861
C18:1,n-7 0,000 0,00 T 861
C20:1,n-11 0,016 0,62 T 861
C22:1,n-9 0,000 0,00 T 861
C22:1,n-11 0,000 0,00 T 861
C24:1,n-9 0,000 0,00 T 861
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,812 31,7 T 861
C18:3,n-3 0,121 4,71 T 861
C18:4,n-3 0,000 0,00 T 861
C20:2,n-6 0,000 0,00 T 861
C20:3,n-3 0,000 0,00 T 861
C20:3,n-6 0,000 0,00 T 861
C20:5,n-3 0,000 0,00 T 861
C22:5,n-3 0,000 0,00 T 861
C22:6,n-3 0,000 0,00 T 861
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 T 861
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,776 30,3 1003
Sum monoumættede 0,853 33,3 1003
Sum polyumættede 0,933 36,4 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 2,56 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,121 4,72 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,812 31,7 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 381 250 T 861
Leucin 655 430 T 861
Lysin 213 140 T 861
Methionin 142 93 T 861
Cystin 168 110 T 861
Phenylalanin 457 300 T 861
Tyrosin 213 140 T 861
Threonin 259 170 T 861
Tryptofan 91 60 T 861
Valin 442 290 T 861
Arginin 351 230 T 861
Histidin 198 130 T 861
Alanin 290 190 T 861
Asparaginsyre 427 280 T 861
Glutaminsyre 2800 1840 T 861
Glycin 366 240 T 861
Prolin 1010 660 T 861
Serin 457 300 T 861

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby