DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 766
Pølsebrød
Engelsk navn
Bread, white, for sausages
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1071 kJ 1003
Energi (kcal) 253 kcal 1003
Protein 8,7 g 7,19 - 10,1 12 1011, 1063
Protein fra Aminosyrer 7,7 g 1003
Protein, deklaration 9,5 g 7,89 - 11 12 1011, 1063
Kulhydrat difference 47,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 44,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 43,8 g 1003
Kostfibre 2,9 g 1 1011
Fedt 3,8 g 2,7 - 5,4 12 1011, 1063
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,64 g 12 1003
Aske 1,4 g 1,1 - 1,59 12 1011, 1063
Tørstof 61,4 g 42,9 - 82,6 12 1011, 1063
Vand 38,6 g 17,4 - 57,1 12 1011, 1063
Nitrogen 1,524 g 1,26 - 1,77 12 1011, 1063
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,500 α-TE
alfa-Tokoferol 0,500 mg 0,31 - 0,63 4 T 861.0
alfa-Tokotrienol 0,1000 mg 0,05 - 0,13 4 T 861.0
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,166 mg 0,164 0,147 - 0,204 10 T 861.0
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0660 mg 0,066 0,066 - 0,066 1 1011
Niacinækvivalent 1,52 NE 1003
Niacin 1,000 mg 0,77 - 1,24 10 T 861.0
B6-vitamin 0,0610 mg 1 1011
Pantotensyre 0,500 mg T 861.0
Biotin 2,27 µg 2,27 2,26 - 2,27 2 T 1301.0
Folat 38,0 µg 26 - 55 4 1845
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1655
Cholin 8,10 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 258 mg 180 - 305 12 1011, 1063
Kalium 136 mg 112 - 218 12 1011, 1063
Calcium 67,0 mg 67,0 67 - 67 1 1011
Magnesium 18,0 mg 1 1011
Jern 1,000 mg 1,0 1 - 1 1 1011
Kobber 0,0940 mg 0,076 - 0,105 6 1063
Zink 0,633 mg 0,49 - 0,9 7 1011, 1063
Mangan 0,600 mg 0,52 - 0,67 5 T 861.0
Krom 6,20 µg 4,4 1,2 - 14,1 30 T 861.0
Molybdæn 0 µg 5 T 861.0
Selen 2,65 µg 0,0 - 8,5 68 T 861.0
Fosfor 78,0 mg 78,0 78 - 78 1 1011
Jod 19,7 µg 20,9 13,9 - 24 16 T 1521.0
Nikkel 6,23 µg 2,1 - 26 38 T 861.0
Kviksølv 0,640 µg 0,2 0,0 - 6,1 30 T 861.0
Arsen 0,340 µg 0,0 0,0 - 2,3 30 T 861.0
Cadmium 3,42 µg 0,7 - 7,1 68 T 861.0
Bly 0,795 µg 0,0 - 2,3 38 T 861.0
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum monosakkarider 4,20 g 1 2135
Sum disakkarider 1,80 g 1 2135
Sum sukkerarter 6,00 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Stivelse/Glykogen 37,9 g 1 1001
Lignin 0 g T 861.0
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 T 861.0
C6:0 0,000 0,0 T 861.0
C8:0 0,000 0,0 T 861.0
C10:0 0,000 0,0 T 861.0
C12:0 0,000 0,0 T 861.0
C14:0 0,052 2,02 T 861.0
C16:0 0,465 18,1 T 861.0
C17:0 0,000 0,0 T 861.0
C18:0 0,240 9,35 T 861.0
C20:0 0,019 0,758 T 861.0
C22:0 0,000 0,0 T 861.0
C24:0 0,000 0,0 T 861.0
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 T 861.0
C16:1,n-7 0,043 1,69 T 861.0
C18:1,n-7 0,000 0,0 T 861.0
C18:1,n-9 0,794 30,9 T 861.0
C20:1,n-11 0,016 0,634 T 861.0
C22:1,n-9 0,000 0,0 T 861.0
C22:1,n-11 0,000 0,0 T 861.0
C24:1,n-9 0,000 0,0 T 861.0
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,813 31,7 T 861.0
C18:3,n-3 0,120 4,69 T 861.0
C18:4,n-3 0,000 0,0 T 861.0
C20:2,n-6 0,000 0,0 T 861.0
C20:3,n-3 0,000 0,0 T 861.0
C20:3,n-6 0,000 0,0 T 861.0
C20:5,n-3 0,000 0,0 T 861.0
C22:5,n-3 0,000 0,0 T 861.0
C22:6,n-3 0,000 0,0 T 861.0
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 T 861.0
Sum mættede fedtsyrer 0,776 30,2 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,854 33,3 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,933 36,4 1003
Sum fedtsyrer 2,563 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,120 4,69 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,813 31,7 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 381 250 T 861.0
Leucin 655 430 T 861.0
Lysin 213 140 T 861.0
Methionin 142 93 T 861.0
Cystin 168 110 T 861.0
Phenylalanin 457 300 T 861.0
Tyrosin 213 140 T 861.0
Threonin 259 170 T 861.0
Tryptofan 91 60 T 861.0
Valin 442 290 T 861.0
Arginin 351 230 T 861.0
Histidin 198 130 T 861.0
Alanin 290 190 T 861.0
Asparaginsyre 427 280 T 861.0
Glutaminsyre 2800 1840 T 861.0
Glycin 366 240 T 861.0
Prolin 1010 660 T 861.0
Serin 457 300 T 861.0
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Serotonin 0 mg T 861.0
Sum biogene aminer 0 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,670 T 861.0

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby