Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 767
Selleri, blade, rå
Engelsk navn
Celeriac, celery leaves, raw
Taxonomisk navn
Apium graveolens L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 25
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 143 kJ 1003
Energi, kcal 34 kcal 1003
total-N 0,282 g 0,224 - 0,368 20 T 46
Protein, total 1,8 g 1,400 - 2,300 20 T 46
Protein, deklaration 1,8 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 8,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 4,1 g 1003
kulhydrat, deklaration 4,1 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 3,9 g 3,3 - 4,3 4 T 46
Fedt, total 0,3 g 0,3 - 0,4 5 T 46
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,0 g 0,8 - 1,3 20 T 46
Tørstof 11,1 g 9,100 - 13,700 25 T 46
Vand 88,9 g 86,300 - 90,900 25 T 46
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
E-vitamin 2,70 α-TE 1003
alfa-tokoferol 2,70 mg 1 1034
B2-vitamin, riboflavin 0,340 mg 0,251 - 0,420 2 1022
Niacin 0,250 NE 1003
B6-vitamin 0,200 mg 0,184 - 0,234 2 1025
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Calcium, Ca 325 mg 229 - 389 3 1030
Jern, Fe 4,00 mg 1,4 - 6,3 3 1043
Jod, I 10,0 µg 7,5 - 13,9 3 1055
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,064 24,9 T 46
C18:0 0,003 1,31 T 46
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,012 4,80 T 46
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,159 62,0 T 46
C18:3,n-3 0,018 6,99 T 46
C20:4,n-6 0,000 0,00 T 46
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,067 26,2 1003
Sum monoumættede 0,012 4,69 1003
Sum polyumættede 0,177 69,1 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,256 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,018 7,03 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,159 62,1 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 54 190 T 46
Leucin 76 270 T 46
Lysin 73 260 T 46
Methionin 18 63 T 46
Cystin 4 14 T 46
Phenylalanin 45 160 T 46
Tyrosin 27 95 T 46
Threonin 48 170 T 46
Tryptofan 15 53 T 46
Valin 87 310 T 46
Arginin 45 160 T 46
Histidin 27 95 T 46
Alanin 73 260 T 46
Asparaginsyre 217 770 T 46
Glutaminsyre 440 1560 T 46
Glycin 45 160 T 46
Prolin 45 160 T 46
Serin 54 190 T 46

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby