DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 768
Helt, rå
Engelsk navn
Whitefish, raw
Taxonomisk navn
Coregonus lavaretus (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 478 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 478 kJ 1003
Energi (kcal) 113 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 113 kcal 1003
Protein 21,6 g 0,0 1356
Protein, deklaration 21,6 g 0,0 1356
Kulhydrat difference 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 3,0 g 1356
Alkohol 0,0 g 1356
Salt deklaration 0,12 g 1003
Aske 1,4 g 1,2 - 1,6 5 1348
Tørstof 26,0 g 5 1348
Vand 74,0 g 5 1348
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 8,00 RE 1003
Retinol 8,00 µg 1356
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 3,00 µg 1003
D3-vitamin 3,00 µg 1356
E-vitamin 2,70 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 2,70 mg 1501
K1-vitamin 0 µg 1655
K-vitamin 0 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0,0700 mg 1356
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0700 mg 1356
Niacinækvivalent 4,00 NE 1003
Niacin 4,00 mg 1356
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1356
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 49,0 mg 1356
Kalium 380 mg 1356
Calcium 60,0 mg 1356
Magnesium 30,0 mg 1356
Rubidium 280 µg 1356
Jern 0,500 mg 1356
Kobber 0,0260 mg 0,023 0,022 - 0,032 3 1081
Zink 0,540 mg 0,41 0,4 - 0,8 3 1081
Mangan 0,0500 mg 1356
Krom 2,10 µg 1,8 0,3 - 4,3 3 1081
Molybdæn 5,00 µg 1356
Cobolt 1,000 µg 1356
Selen 16,0 µg 19,0 9,5 - 20 3 1081
Aluminium 0,1000 mg 1356
Silicium 0,300 mg 1356
Bor 10,00 µg 1356
Fosfor 290 mg 1356
Fluor 100,0 µg 1356
Brom 100,0 µg 1356
Jod 20,0 µg 1356
Svovl 230 mg 1356
Nikkel 7,00 µg 2,0 2 - 16 3 1081
Kviksølv 4,70 µg 5,0 2,8 - 6,2 3 1081
Arsen 4,00 µg 1,5 0,0 - 11 3 1081
Cadmium 0,200 µg 0,0 0,0 - 0,7 3 1081
Bly 5,00 µg 6,0 0,0 - 8 3 1081
Sum mineraler 810 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Laktose 0 g 1356
Sakkarose 0 g 1356
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1356
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:0 0,000 0,0 1356
C14:0 0,270 9,46 1356
C16:0 0,885 31 1356
C18:0 0,210 7,36 1356
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,135 4,73 1356
C18:3,n-3 0,210 7,36 1356
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 1,424 49,9 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 1,081 37,9 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,345 12 1003
Sum fedtsyrer 2,850 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,210 7,36 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,135 4,73 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 60 mg 1361
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 3,472 1356
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 65,0 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 51 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,950 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby