Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 768
Helt, rå
Engelsk navn
Whitefish, raw
Taxonomisk navn
Coregonus lavaretus
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 51
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,950
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 478 kJ 1003
Energi, kcal 114 kcal 1003
total-N 3,472 g 1356
Protein, total 21,6 g 1356
Protein, deklaration 21,6 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 3,0 g 1356
Alkohol 0,0 g 1356
Aske 1,4 g 1,2 - 1,6 5 1348
Tørstof 26,0 g 5 1348
Vand 74,0 g 5 1348
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 8,00 RE 1003
Retinol 8,00 µg 1356
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 3,00 µg 1003
D3 cholecalciferol 3,00 µg 1356
E-vitamin 2,70 α-TE 1003
alfa-tokoferol 2,70 mg 1501
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,070 mg 1356
B2-vitamin, riboflavin 0,070 mg 1356
Niacin 4,00 NE 1003
niacin 4,00 mg 1356
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1356
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Svovl, S 230 mg 1356
Natrium, Na 49,0 mg 1356
Kalium, K 380 mg 1356
Calcium, Ca 60,0 mg 1356
Magnesium, Mg 30,0 mg 1356
Phosphor, P 290 mg 1356
Jern, Fe 0,500 mg 1356
Kobber, Cu 0,026 mg 0,023 0,022 - 0,032 3 1081
Zink, Zn 0,540 mg 0,410 0,40 - 0,80 3 1081
Jod, I 20,0 µg 1356
Mangan, Mn 0,050 mg 1356
Chrom, Cr 2,10 µg 1,80 0,3 - 4,3 3 1081
Selen, Se 16,0 µg 19,0 9,5 - 20 3 1081
Molybdæn, Mo 5,00 µg 1356
Cobolt, Co 1,00 µg 1356
Nikkel, Ni 7,00 µg 2,00 2 - 16 3 1081
Fluor, F 100 µg 1356
Silicium, Si 0,300 mg 1356
Aluminium, Al 0,100 mg 1356
Bor, B 10,0 µg 1356
Brom, Br 100 µg 1356
Kviksølv, Hg 4,70 µg 5,00 2,8 - 6,2 3 1081
Arsen, As 4,00 µg 1,50 0 - 11 3 1081
Cadmium, Cd 0,200 µg 0,000 0 - 0,7 3 1081
Bly, Pb 5,00 µg 6,00 0 - 8 3 1081
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Lactose 0 g 1356
Saccharose 0 g 1356
Disaccharider, total 0 g 1003
Andre sukkerarter 0 g 1356
Sukkerarter, ialt 0 g 1003
Stivelse 0 g 1356
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:0 0,000 0,00 1356
C14:0 0,180 9,47 1356
C16:0 0,590 31,0 1356
C18:0 0,140 7,37 1356
Andre mætt. 0,040 2,10 1356
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
Andre monoumætt. 0,721 37,9 1656
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,090 4,73 1356
C18:3,n-3 0,140 7,37 1356
Andre polyumættede
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,950 50,0 1003
Sum monoumættede 0,721 37,9 1003
Sum polyumættede 0,230 12,1 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 1,90 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,140 7,37 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,090 4,73 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 60 mg 1361

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby