DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 768
Helt, rå
Engelsk navn
Whitefish, raw
Taxonomisk navn
Coregonus lavaretus
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 51
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,950
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 478 kJ 1003
Energi, kcal 113 kcal 1003
Nitrogen, total 3,472 g 1356
Protein, videnskabelig 21,6 g 0 1356
Protein, deklaration 21,6 g 0 1356
Kulhydrat, difference 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 3,0 g 1356
Alkohol 0,0 g 1356
Aske 1,4 g 1,2 - 1,6 5 1348
Tørstof 26,0 g 5 1348
Vand 74,0 g 5 1348
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 8,00 RE 1003
Retinol 8,00 µg 1356
D-vitamin 3,00 µg 1003
D3-vitamin 3,00 µg 1356
E-vitamin 2,70 α-TE
alfa-tokoferol 2,70 mg 1501
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,0700 mg 1356
B2-vitamin, riboflavin 0,0700 mg 1356
Niacinækvivalent 4,00 NE 1003
Niacin 4,00 mg 1356
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1356
beta-caroten 0 µg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Svovl, S 230 mg 1356
Natrium, Na 49,0 mg 1356
Kalium, K 380 mg 1356
Calcium, Ca 60,0 mg 1356
Magnesium, Mg 30,0 mg 1356
Fosfor, P 290 mg 1356
Jern, Fe 0,500 mg 1356
Kobber, Cu 0,0260 mg 0,023 0,022 - 0,032 3 1081
Zink, Zn 0,540 mg 0,41 0,4 - 0,8 3 1081
Jod, I 20,0 µg 1356
Mangan, Mn 0,0500 mg 1356
Chrom, Cr 2,10 µg 1,8 0,3 - 4,3 3 1081
Selen, Se 16,0 µg 19 9,5 - 20 3 1081
Molybdæn, Mo 5,00 µg 1356
Cobolt, Co 1,000 µg 1356
Nikkel, Ni 7,00 µg 2 2 - 16 3 1081
Fluor, F 100,0 µg 1356
Silicium, Si 0,300 mg 1356
Rubidium, Rb 280 µg 1356
Aluminium, Al 0,1000 mg 1356
Bor, B 10,00 µg 1356
Brom, Br 100,0 µg 1356
Kviksølv, Hg 4,70 µg 5 2,8 - 6,2 3 1081
Arsen, As 4,00 µg 1,5 0 - 11 3 1081
Cadmium, Cd 0,200 µg 0 0 - 0,7 3 1081
Bly, Pb 5,00 µg 6 0 - 8 3 1081
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Laktose 0 g 1356
Sakkarose 0 g 1356
Disaccharider, total 0 g 1003
Andre sukkerarter 0 g 1356
Sukkerarter, total 0 g 1003
Stivelse 0 g 1356
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:0 0,000 0 1356
C14:0 0,270 9,46 1356
C16:0 0,885 31 1356
C18:0 0,210 7,36 1356
Andre mættede fedtsyrer 0,060 2,1 1356
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
Andre monoumættede fedtsyrer 1,081 37,9 1656
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,135 4,73 1356
C18:3,n-3 (ALA) 0,210 7,36 1356
Andre polyumættede 0,949 1356
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 1,424 49,9 1003
Sum monoumættede 1,081 37,9 1003
Sum polyumættede 0,345 12 1003
Fedtsyrer, total 2,850 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,210 7,36 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,135 4,73 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 60 mg 1361

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby