DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 774
Ørred, regnbue-, rå
Engelsk navn
Rainbow trout, raw
Taxonomisk navn
Oncorhynchus mykiss (Walbaum, 1792)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 607 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 607 kJ 1003
Energi (kcal) 145 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 145 kcal 1003
Protein 18,7 g 18,79 18,1 - 19 11 1126
Protein, deklaration 18,7 g 18,79 18,1 - 19 11 1126
Kulhydrat difference 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1 1655
Fedt 7,8 g 7,3 5,8 - 10,1 11 1126
Alkohol 0,0 g 1 1655
Salt deklaration 0,13 g 1 1003
Aske 1,3 g 1,23 1,15 - 1,42 11 1126
Tørstof 27,8 g 27,1 26 - 29,6 11 1126
Vand 72,2 g 72,9 70,4 - 74 11 1126
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 19,5 RE 1003
Retinol 19,5 µg 18,0 10 - 35 11 1126
D-vitamin 18,7 µg 1003
D3-vitamin 18,7 µg 19,3 10 - 23,2 11 1126
B12-vitamin 4,66 µg 4,8 3,2 - 6 11 1126
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 51,0 mg 1 2187
Selen 26,0 µg 1 2135
Jod 19,2 µg 18,0 14 - 28 11 1126
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1 1655
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:0 0,321 5,05 1126
C16:0 0,986 15,5 1126
C18:0 0,155 2,43 1126
C20:0 0,012 0,186 1126
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,442 6,95 1126
C18:1,n-7 0,158 2,49 1126
C18:1,n-9 0,925 14,5 1126
C20:1,n-11 0,449 7,07 1126
C22:1,n-9 0,050 0,787 1126
C22:1,n-11 0,512 8,06 1126
C24:1,n-9 0,050 0,787 1126
C18:1,trans 0,035 0,558 1126
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,255 4 1126
C18:3,n-3 0,123 1,93 1126
C18:4,n-3 0,145 2,29 1126
C20:5,n-3 0,350 5,51 1126
C22:5,n-3 0,105 1,64 1126
C22:6,n-3 0,949 14,9 1126
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,327 5,15 1126
Sum mættede fedtsyrer 1,474 23,2 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 2,586 40,7 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,926 30,3 1003
Sum transfedtsyrer 0,035 0,558 1003
Sum fedtsyrer 6,349 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 1,672 26,3 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,255 4 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 3,059 1126
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 65,0 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,814 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby