DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 775
Koriander, frø
Engelsk navn
Coriander seed
Taxonomisk navn
Coriandrum sativum (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1540 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1540 kJ 1003
Energi (kcal) 371 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 371 kcal 1003
Protein 12,4 g 11 1938
Protein, deklaration 12,4 g 11 1938
Kulhydrat difference 55,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 25,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 25,9 g 1003
Kostfibre 29,1 g 1346
Fedt 17,8 g 12 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,09 g 7 1003
Aske 6,0 g 43 1938
Tørstof 91,1 g 38 1938
Vand 8,9 g 38 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
D-vitamin 0 µg 1 2140
Thiamin (B1-vitamin) 0,239 mg 2 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,290 mg 2 1938
Niacinækvivalent 2,13 NE 1003
Niacin 2,13 mg 2 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 35,0 mg 7 1938
Kalium 1270 mg 7 1938
Calcium 709 mg 6 1938
Magnesium 330 mg 3 1938
Jern 16,3 mg 7 1938
Zink 4,70 mg 2 1938
Selen 26,2 µg 1 2140
Fosfor 409 mg 4 1938
Jod 2,30 µg 1 2140
Sum mineraler 2770 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:0 0,020 0,122 1346
C16:0 0,811 4,97 1346
C18:0 0,110 0,675 1346
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,100 0,613 1346
C18:1,n-9 13,519 82,8 1346
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,752 10,7 1346
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,941 5,77 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 13,619 83,4 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,752 10,7 1003
Sum fedtsyrer 16,313 100 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,752 10,7 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 1,979 1938
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,918 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby