Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 783
Krabbekløer, rå
Engelsk navn
Crab claws, meat, raw
Taxonomisk navn
Cancer pagurus
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 25
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 473 kJ 1003
Energi, kcal 113 kcal 1003
total-N 3,664 g T 784
Protein, total 22,9 g T 784
Protein, deklaration 22,9 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 1,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 1,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 1,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 1,8 g T 784
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,9 g T 784
Tørstof 27,6 g T 784
Vand 72,4 g T 784
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 650 RE 1003
Retinol 650 µg T 800
ß-caroten 0 µg T 800
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg T 784
E-vitamin 2,40 α-TE 1003
alfa-tokoferol 2,40 mg 1 T 784
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,050 mg T 784
B2-vitamin, riboflavin 0,395 mg T 784
Niacin 5,97 NE 1003
niacin 1,70 mg T 784
B6-vitamin 0,300 mg T 784
Pantothensyre 0,710 mg T 784
Biotin 0 µg T 800
Folat 20,0 µg T 784
Frit folat 3,00 µg T 784
B12-vitamin 13,5 µg T 784
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg T 800
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 215 mg 85 - 345 2 1058
Kalium, K 152 mg 37 - 267 2 1058
Calcium, Ca 120 mg T 784
Magnesium, Mg 51,0 mg 42 - 60 2 1058
Phosphor, P 220 mg T 784
Jern, Fe 3,50 mg T 784
Kobber, Cu 0,440 mg 0,20 - 0,78 11 T 784
Zink, Zn 11,9 mg 2,4 - 35,6 11 T 784
Jod, I 60,0 µg 21 - 205 5 T 784
Chrom, Cr 5,60 µg 5,20 3,1 - 8,2 5 1812
Selen, Se 82,0 µg 82,3 47,8 - 109,0 5 1812
Nikkel, Ni 5,20 µg 3,80 0,2 - 11,8 5 1812
Kviksølv, Hg 7,50 µg 4,70 4,1 - 18,2 5 1812
Arsen, As 2866 µg 1460 448,0 - 9420,0 5 1812
Cadmium, Cd 0,400 µg 0,500 0,2 - 0,6 5 1812
Bly, Pb 13,2 µg 9,0 5,3 - 34,6 5 1812
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0 g 1655
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:0 0,000 0,00 T 784
C14:0 0,021 1,67 T 784
C15:0 0,010 0,83 T 784
C16:0 0,135 10,7 T 784
C17:0 0,017 1,39 T 784
C18:0 0,063 5,00 T 784
C20:0 0,000 0,00 T 784
C22:0 0,000 0,00 T 784
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 T 784
C16:1,n-7 0,073 5,83 T 784
C17:1,n-7 0,000 0,00 T 784
C18:1,n-9 0,220 17,5 T 784
C20:1,n-11 0,051 4,07 T 784
C22:1,n-9 0,057 4,53 T 784
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,047 3,70 T 784
C18:3,n-3 0,068 5,37 T 784
C20:3,n-3 0,000 0,00 T 784
C20:4,n-6 0,009 0,74 T 784
C20:5,n-3 0,316 25,1 T 784
C22:5,n-3 0,021 1,67 T 784
C22:6,n-3 0,150 11,9 T 784
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,246 19,6 1003
Sum monoumættede 0,401 31,9 1003
Sum polyumættede 0,611 48,6 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 1,26 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,555 44,1 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,056 4,45 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 78 mg 1361
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 1060 290 T 784
Leucin 1980 540 T 784
Lysin 1800 490 T 784
Methionin 660 180 T 784
Cystin 293 80 T 784
Phenylalanin 916 250 T 784
Tyrosin 843 230 T 784
Threonin 1060 290 T 784
Tryptofan 256 70 T 784
Valin 1100 300 T 784
Arginin 1910 520 T 784
Histidin 440 120 T 784
Alanin 1540 420 T 784
Asparaginsyre 2490 680 T 784
Glutaminsyre 3590 980 T 784
Glycin 1500 410 T 784
Prolin 989 270 T 784
Serin 1170 320 T 784

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby