DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 787
Marcipan
Engelsk navn
Marzipan
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1997 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1944 kJ 1003
Energi (kcal) 478 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 466 kcal 1003
Protein 11,0 g 1328
Protein, deklaration 13,3 g 1328
Kulhydrat difference 50,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 47,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 42,0 g 1003
Kostfibre 3,0 g 1003
Fedt 26,5 g 1328
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,08 g 1003
Aske 1,3 g 1347
Tørstof 89,2 g 1347
Vand 10,8 g 1347
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 13,0 RE 1003
Retinol 12,0 µg 1347
beta-Caroten 6,00 µg 1347
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1347
E-vitamin 12,0 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 12,0 mg 1347
Thiamin (B1-vitamin) 0,110 mg 1347
Riboflavin (B2-vitamin) 0,350 mg 1347
Niacinækvivalent 5,55 NE 1003
Niacin 1,60 mg 1347
Pantotensyre 0,300 mg 1003
Biotin 0,300 µg 1003
Folat 60,0 µg 1003
Frit folat 20,0 µg 1003
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 33,0 mg 1347
Kalium 270 mg 1347
Calcium 59,0 mg 1347
Magnesium 140 mg 1347
Jern 1,90 mg 1347
Kobber 0,450 mg 1003
Zink 1,50 mg 1347
Mangan 1,50 mg 1003
Krom 8,00 µg 1003
Selen 1,000 µg 1003
Fosfor 240 mg 1347
Jod 0,1000 µg 1003
Nikkel 32,0 µg 32,0 1 1805
Cadmium 0,1000 µg 0,1 1 1805
Bly 2,00 µg 2,0 1 1805
Sum mineraler 744 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 42,0 g 1003
Tilsat Sukker 42,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 42,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 T 35.0
C6:0 0,000 0,0 T 35.0
C8:0 0,000 0,0 T 35.0
C10:0 0,000 0,0 T 35.0
C12:0 T 35.0
C13:0 0,000 0,0 T 35.0
C14:0 T 35.0
C15:0 T 35.0
C16:0 1,734 6,81 T 35.0
C17:0 T 35.0
C18:0 0,463 1,81 T 35.0
C20:0 T 35.0
C21:0 0,000 0,0 T 35.0
C22:0 T 35.0
C23:0 T 35.0
C24:0 T 35.0
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:1,n-1 0,000 0,0 T 35.0
C14:1,n-5 0,000 0,0 T 35.0
C15:1,n-5 0,000 0,0 T 35.0
C16:1,n-7 0,123 0,482 T 35.0
C17:1,n-7 T 35.0
C18:1,n-7 0,320 1,25 T 35.0
C18:1,n-9 16,585 65,1 T 35.0
C20:1,n-9 T 35.0
C20:1,n-11 T 35.0
C22:1,n-9 0,000 0,0 T 35.0
C22:1,n-11 0,000 0,0 T 35.0
C24:1,n-9 0,000 0,0 T 35.0
C14:1,n-5,trans 0,000 0,0 T 35.0
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 T 35.0
C18:1,trans 0,000 0,0 T 35.0
C20:1,trans 0,000 0,0 T 35.0
C22:1,trans 0,000 0,0 T 35.0
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 6,160 24,2 T 35.0
C18:3,n-3 T 35.0
C18:3,n-6 0,000 0,0 T 35.0
C18:4,n-3 0,000 0,0 T 35.0
C20:2,n-6 0,000 0,0 T 35.0
C20:3,n-3 0,000 0,0 T 35.0
C20:3,n-6 0,000 0,0 T 35.0
C20:4,n-6 0,000 0,0 T 35.0
C20:5,n-3 T 35.0
C22:2,n-6 T 35.0
C22:4,n-6 0,000 0,0 T 35.0
C22:5,n-3 0,000 0,0 T 35.0
C22:5,n-6 0,000 0,0 T 35.0
C22:6,n-3 0,000 0,0 T 35.0
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,056 0,221 T 35.0
Sum mættede fedtsyrer 2,196 8,63 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 17,027 66,9 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 6,160 24,2 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum fedtsyrer 25,440 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 6,160 24,2 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 2,124 1328
Isoleucin 853 T 35.0
Leucin 1580 T 35.0
Lysin 666 T 35.0
Methionin 187 T 35.0
Cystin 284 T 35.0
Phenylalanin 1210 T 35.0
Tyrosin 691 T 35.0
Threonin 663 T 35.0
Tryptofan 237 T 35.0
Valin 1010 T 35.0
Arginin 2570 T 35.0
Histidin 574 T 35.0
Alanin 1030 T 35.0
Asparaginsyre 2690 T 35.0
Glutaminsyre 6110 T 35.0
Glycin 1500 T 35.0
Prolin 986 T 35.0
Serin 941 T 35.0
Sum essentielle Aminosyrer 6980 T 35.0
Sum ikke essentielle aminosyrer 16802 T 35.0
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 28,5 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,18 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,960 T 35.0

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby