Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 787
Marcipan
Engelsk navn
Marzipan
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,18
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1997 kJ 1003
Energi, kcal 477 kcal 1003
total-N 2,124 g 1328
Protein, total 11,0 g 1328
Protein, deklaration 13,3 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 50,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 47,4 g 1003
kulhydrat, deklaration 45,1 g 1003
Tilsat sukker 40,0 g 1003
Kostfiber 3,0 g 1003
Fedt, total 26,5 g 1328
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,3 g 1347
Tørstof 89,2 g 1347
Vand 10,8 g 1347
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 12,5 RE 1003
Retinol 12,0 µg 1347
ß-caroten 6,00 µg 1347
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1347
E-vitamin 12,0 α-TE 1003
alfa-tokoferol 12,0 mg 1347
B1-vitamin 0,110 mg 1347
B2-vitamin, riboflavin 0,350 mg 1347
Niacin 3,43 NE 1003
niacin 1,60 mg 1347
Pantothensyre 0,300 mg 1003
Biotin 0,300 µg 1003
Folat 60,0 µg 1003
Frit folat 20,0 µg 1003
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 33,0 mg 1347
Kalium, K 270 mg 1347
Calcium, Ca 59,0 mg 1347
Magnesium, Mg 140 mg 1347
Phosphor, P 240 mg 1347
Jern, Fe 1,90 mg 1347
Kobber, Cu 0,450 mg 1003
Zink, Zn 1,50 mg 1347
Jod, I 0,100 µg 1003
Mangan, Mn 1,50 mg 1003
Chrom, Cr 8,00 µg 1003
Selen, Se 1,00 µg 1003
Nikkel, Ni 32,0 µg 32,0 1 1805
Cadmium, Cd 0,100 µg 0,100 1 1805
Bly, Pb 2,00 µg 2,00 1 1805
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 42,0 g 1003
Stivelse 0 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 0,000 0,00 T 35
C12:0 0,000 0,00 T 35
C14:0 0,027 0,10 T 35
C16:0 1,58 6,32 T 35
C18:0 0,429 1,71 T 35
C20:0 0,054 0,21 T 35
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,174 0,69 T 35
C18:1,n-9 17,8 71,2 T 35
C20:1,n-11 0,000 0,00 T 35
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 4,81 19,2 T 35
C18:3,n-3 0,127 0,50 T 35
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 2,09 8,36 1003
Sum monoumættede 18,0 71,9 1003
Sum polyumættede 4,94 19,7 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 25,0 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,127 0,50 1003
Sum n-6 fedtsyrer 4,81 19,2 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 510 240 T 35
Leucin 828 390 T 35
Lysin 361 170 T 35
Methionin 104 49 T 35
Cystin 142 67 T 35
Phenylalanin 637 300 T 35
Tyrosin 319 150 T 35
Threonin 340 160 T 35
Tryptofan 110 52 T 35
Valin 616 290 T 35
Arginin 1300 610 T 35
Histidin 297 140 T 35
Alanin 573 270 T 35
Asparaginsyre 1300 610 T 35
Glutaminsyre 3080 1450 T 35
Glycin 743 350 T 35
Prolin 552 260 T 35
Serin 510 240 T 35

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby