Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 790
Hvedebrød, kastanjebrød
Engelsk navn
Wheat bread, white, with cracked chestnuts
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1091 kJ 1003
Energi, kcal 261 kcal 1003
total-N 1,396 g 1,263 - 1,561 9 1066, 1834
Protein, total 8,0 g 7,199 - 8,898 9 1066, 1834
Protein, deklaration 8,7 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 49,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 45,1 g 1003
kulhydrat, deklaration 44,3 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 4,7 g 3,6 - 6,01 9 1066, 1834
Fedt, total 4,1 g 2,9 - 7,71 10 1066, 1818, 1834
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,7 g 1,33 - 1,98 10 1066, 1834
Tørstof 63,6 g 60,700 - 65,600 10 1066, 1834
Vand 36,5 g 34,400 - 39,300 10 1066, 1834
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,238 mg 0,14 - 0,36 9 1066, 1834
B2-vitamin, riboflavin 0,125 mg 0,07 - 0,23 9 1066, 1834
Niacin 1,52 NE 1003
B6-vitamin 0,147 mg 0,102 - 0,197 5 1834
Folat 58,0 µg 42 - 70 5 1834
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 392 mg 298 - 500 9 1066, 1834
Kalium, K 187 mg 156 - 215 9 1066, 1834
Calcium, Ca 60,4 mg 22 - 118 9 1066, 1834
Magnesium, Mg 33,2 mg 25 - 48 9 1066, 1834
Phosphor, P 195 mg 178 - 211 5 1834
Jern, Fe 1,58 mg 1,11 - 2,42 9 1066, 1834
Zink, Zn 0,802 mg 0,60 - 1,1 9 1066, 1834
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1818
C6:0 0,000 0,00 1818
C8:0 0,000 0,00 1818
C10:0 0,000 0,00 1818
C12:0 0,000 0,00 1818
C14:0 0,133 4,63 1818
C16:0 0,593 20,7 1818
C17:0 0,000 0,00 1818
C18:0 0,182 6,32 1818
C20:0 0,028 0,98 1818
C22:0 0,022 0,76 1818
C24:0 0,008 0,27 1818
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1818
C16:1,n-7 0,150 5,23 1818
C18:1,n-9 0,600 20,9 1818
C18:1,n-7 0,000 0,00 1818
C20:1,n-11 0,038 1,31 1818
C22:1,n-9 0,000 0,00 1818
C22:1,n-11 0,000 0,00 1818
C24:1,n-9 0,009 0,32 1818
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,845 29,4 1818
C18:3,n-3 0,178 6,21 1818
C18:4,n-3 0,000 0,00 1818
C20:2,n-6 0,000 0,00 1818
C20:3,n-3 0,050 1,74 1818
C20:3,n-6 0,000 0,00 1818
C20:5,n-3 0,000 0,00 1818
C22:5,n-3 0,000 0,00 1818
C22:6,n-3 0,000 0,00 1818
Andre fedtsyrer 0,036 1,25 1818
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,966 33,6 1003
Sum monoumættede 0,797 27,8 1003
Sum polyumættede 1,07 37,4 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 2,87 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,228 7,94 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,845 29,4 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 335 240 T 1301
Leucin 600 430 T 1301
Lysin 195 140 T 1301
Methionin 127 91 T 1301
Cystin 140 100 T 1301
Phenylalanin 419 300 T 1301
Tyrosin 181 130 T 1301
Threonin 223 160 T 1301
Tryptofan 91 65 T 1301
Valin 391 280 T 1301
Arginin 307 220 T 1301
Histidin 181 130 T 1301
Alanin 265 190 T 1301
Asparaginsyre 349 250 T 1301
Glutaminsyre 2720 1950 T 1301
Glycin 293 210 T 1301
Prolin 935 670 T 1301
Serin 419 300 T 1301

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby