Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 802
Rype, kød, rå
Engelsk navn
Ptarmigan, flesh, raw
Taxonomisk navn
Lagopus mutus.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 35
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,830
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 475 kJ 1003
Energi, kcal 114 kcal 1003
total-N 3,760 g 1548
Protein, total 23,5 g 1548
Protein, deklaration 23,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,1 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,1 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1347
Kostfiber 0,0 g 1355
Fedt, total 2,0 g 1548
Alkohol 0,0 g 1347
Aske 1,4 g 1,3 - 1,6 2 1348
Tørstof 27,0 g 1548
Vand 73,0 g 1548
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,220 mg 1355
B2-vitamin, riboflavin 0,530 mg 1355
Niacin 7,10 NE 1003
niacin 7,10 mg 1355
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1355
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 88,5 mg 1356
Kalium, K 390 mg 340 - 430 2 1348
Calcium, Ca 40,0 mg 29 - 50 2 1348
Magnesium, Mg 36,0 mg 34 - 37 2 1348
Phosphor, P 290 mg 280 - 310 2 1348
Jern, Fe 7,50 mg 7,3 - 7,8 2 1348
Kobber, Cu 0,390 mg 0,34 - 0,43 2 1348
Zink, Zn 1,50 mg 1,4 - 1,5 2 1348
Jod, I 8,00 µg 1356
Mangan, Mn 0,160 mg 0,13 - 0,20 2 1348
Nikkel, Ni 5,00 µg 1 - 9 2 1348
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:0 0,000 0,00 1356
C14:0 0,019 1,15 1356
C16:0 0,415 25,0 1356
C18:0 0,070 4,22 1356
Andre mætt. 0,000 0,00 1356
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
Andre monoumætt. 0,831 50,0 1656
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,325 19,6 1356
C18:3,n-3 0,000 0,00 1356
Andre polyumættede
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,504 30,4 1003
Sum monoumættede 0,831 50,1 1003
Sum polyumættede 0,325 19,6 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 1,66 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0,00 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,325 19,6 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Tryptofan 0 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby