Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 803
Abrikosmarmelade
Engelsk navn
Marmalade, apricot
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 938 kJ 1003
Energi, kcal 224 kcal 1003
total-N 0,064 g 1003
Protein, total 0,4 g 1003
Protein, deklaration 0,4 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 55,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 53,7 g 1003
kulhydrat, deklaration 53,7 g 1003
Tilsat sukker 46,0 g 1321
Kostfiber 1,3 g 2007
Fedt, total 0,2 g 1003
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,4 g 1001
Tørstof 56,0 g 1001
Vand 44,0 g 1001
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Niacin 0,067 NE 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 49,0 g 1321
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 12 180 T 524
Leucin 22 340 T 524
Lysin 28 430 T 524
Methionin 2 27 T 524
Cystin 1 13 T 524
Phenylalanin 15 230 T 524
Tyrosin 8 130 T 524
Threonin 13 210 T 524
Tryptofan 4 67 T 524
Valin 13 210 T 524
Arginin 13 200 T 524
Histidin 8 120 T 524
Alanin 19 300 T 524
Asparaginsyre 90 1400 T 524
Glutaminsyre 45 700 T 524
Glycin 12 180 T 524
Prolin 29 450 T 524
Serin 24 370 T 524

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby