DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 803
Abrikosmarmelade
Engelsk navn
Marmalade, apricot
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 938 kJ 1003
Energi (kcal) 221 kcal 1003
Protein 0,4 g 1003
Protein, deklaration 0,4 g 1003
Kulhydrat difference 55,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 53,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 53,7 g 1003
Kostfibre 1,3 g 2007
Fedt 0,2 g 1003
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,04 g 1003
Aske 0,4 g 1001
Tørstof 56,0 g 1001
Vand 44,0 g 1001
Nitrogen 0,064 g 1003
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Niacinækvivalent 0,250 NE 1003
Cholin 0,400 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 18,0 mg T 915.0
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 49,0 g 1321
Tilsat Sukker 49,7 g 1 2133
Frie sukkerarter 49,7 g 1 2133
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 0,160 100 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 41 180 T 524.0
Leucin 77 340 T 524.0
Lysin 97 430 T 524.0
Methionin 6 27 T 524.0
Cystin 3 13 T 524.0
Phenylalanin 52 230 T 524.0
Tyrosin 29 130 T 524.0
Threonin 47 210 T 524.0
Tryptofan 15 67 T 524.0
Valin 47 210 T 524.0
Arginin 45 200 T 524.0
Histidin 27 120 T 524.0
Alanin 68 300 T 524.0
Asparaginsyre 314 1400 T 524.0
Glutaminsyre 157 700 T 524.0
Glycin 40 180 T 524.0
Prolin 101 450 T 524.0
Serin 83 370 T 524.0
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003
Massefylde 1,4 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby