Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 804
Chokolade, fløde, med nødder
Engelsk navn
Chocolate, milk, with nuts
Synonymer
Flødechokolade med nødder
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,940
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 2398 kJ 1003
Energi, kcal 573 kcal 1003
total-N 1,408 g 1355
Protein, total 8,8 g 1355
Protein, deklaration 8,8 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 50,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 50,7 g 1003
kulhydrat, deklaration 50,7 g 1003
Tilsat sukker 40,0 g 1003
Kostfiber 0,0 g 1355
Fedt, total 37,5 g 1355
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,8 g 1,56 - 1,96 3 T 675
Tørstof 98,7 g 98,3 - 99,0 3 T 675
Vand 1,3 g 1,000 - 1,700 3 T 675
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 104 RE 1003
Retinol 100 µg T 675
ß-caroten 45,0 µg 1 T 675
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1355
E-vitamin 0,250 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,250 mg 1 T 675
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,140 mg 1355
B2-vitamin, riboflavin 0,300 mg 1355
Niacin 2,00 NE 1003
niacin 0,500 mg 1355
B6-vitamin 0,035 mg T 675
Pantothensyre 0,190 mg T 675
Biotin 3,00 µg T 675
Folat 7,00 µg T 675
Frit folat 4,00 µg T 675
B12-vitamin 0 µg T 675
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1355
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 127 mg 78 - 193 6 T 675
Kalium, K 442 mg 440 - 455 6 T 675
Calcium, Ca 310 mg 1355
Magnesium, Mg 55,0 mg 51 - 60 6 T 675
Phosphor, P 240 mg T 675
Jern, Fe 0,900 mg 1355
Kobber, Cu 0,367 mg 0,16 - 0,63 9 T 675
Zink, Zn 1,55 mg 1,03 - 2,31 6 T 675
Jod, I 17,0 µg 7,7 - 25 4 T 675
Mangan, Mn 0,320 mg 0,18 - 0,44 3 T 675
Chrom, Cr 6,00 µg 4,0 - 10,0 4 T 675
Selen, Se 4,50 µg T 675
Molybdæn, Mo 10,0 µg 1 T 675
Nikkel, Ni 92,0 µg 88,0 73 - 124 7 T 675
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Tyramin 0,030 mg 0,01 - 0,05 6 T 675
Phenylethylamin 0,380 mg T 675
Serotonin 1,05 mg 0,102 - 2,72 T 675
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 40,0 g 1003
Stivelse 2,90 g T 675
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 1,23 3,47 T 675
C6:0 0,273 0,77 T 675
C8:0 0,097 0,27 T 675
C10:0 0,160 0,45 T 675
C12:0 0,312 0,88 T 675
C14:0 0,609 1,73 T 675
C16:0 9,19 26,1 T 675
C17:0 0,000 0,00 T 675
C18:0 10,5 29,8 T 675
C20:0 0,318 0,90 T 675
C22:0 0,066 0,18 T 675
C24:0 0,034 0,09 T 675
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,069 0,19 T 675
C16:1,n-7 0,205 0,58 T 675
C18:1,n-9 10,9 30,8 T 675
C18:1,n-7 0,000 0,00 T 675
C20:1,n-11 0,055 0,15 T 675
C22:1,n-9 0,000 0,00 T 675
C22:1,n-11 0,000 0,00 T 675
C24:1,n-9 0,000 0,00 T 675
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,16 3,28 T 675
C18:3,n-3 0,101 0,28 T 675
C18:4,n-3 0,000 0,00 T 675
C20:2,n-6 0,000 0,00 T 675
C20:3,n-3 0,000 0,00 T 675
C20:3,n-6 0,000 0,00 T 675
C20:5,n-3 0,000 0,00 T 675
C22:5,n-3 0,000 0,00 T 675
C22:6,n-3 0,000 0,00 T 675
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 T 675
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 22,8 64,7 1003
Sum monoumættede 11,2 31,8 1003
Sum polyumættede 1,26 3,57 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 35,3 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,101 0,28 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,16 3,28 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 18 mg 1362
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 436 310 T 675
Leucin 803 570 T 675
Lysin 690 490 T 675
Methionin 197 140 T 675
Cystin 39 28 T 675
Phenylalanin 422 300 T 675
Tyrosin 282 200 T 675
Threonin 253 180 T 675
Tryptofan 90 64 T 675
Valin 591 420 T 675
Arginin 296 210 T 675
Histidin 211 150 T 675
Alanin 282 200 T 675
Asparaginsyre 704 500 T 675
Glutaminsyre 1610 1140 T 675
Glycin 211 150 T 675
Prolin 845 600 T 675
Serin 479 340 T 675

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby